GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Βενιζέλος στο Μega...

«Έπραξα το αυτονόητο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σχετικά μ...

«Έπραξα το αυτονόητο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σχετικά με το επίμαχο θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υφίσταται χυδαία επίθεση, ενώ ερωτηθείς για το πώς έφτασε στα χέρια του το USB που περιείχε τη λίστα ανέφερε: «Η βεβαιότητά μου είναι ότι η αρμόδια υπηρεσία η οποία τηρεί τα υλικά αυτά είναι το ΣΔΟΕ… Δεν είναι δουλειά υπουργού. Θα μπορούσα να το έχω πετάξει στο καλάθι των αχρήστων, θα μπορούσα να το έχω επεξεργαστεί που θα ήταν παράνομο και αδιανόητο… », ενώ πρόσθεσε ότι το κράτησε η γραμματέας του στο αρχείο του.
«Παράνομο στοιχείο είναι αν το ανοίξεις και το δεις», είπε ο κ. Βενιζέλος επισημαίνοντας, αναφερόμενος στο USB με τα στοιχεία της λίστας, ότι δεν το είδε.

17 σχόλια

  1. Τελειώνει το πασοκ, τελειώνει η δημαρ, τελειώνει και η κυβέρνηση. Πέφτουν οι κοπρίτες των 13 δισ. ευρώ...Θα φάνε μαύρο σκληρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΟΝΝΕΔ, Η ΔΑΠ, Η ΠΑΣΠ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΣΚΕ. ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανθρωπος ειναι για λύπηση, η απόλυτη ξεφτίλα, ειναι πραγματικά ενας δικολαβος της πλακας, προσπαθησε να αποποιηθεί αυτό που ιδιος διεπραξε αποπροσανατολιζοντας την συζητηση με ψεμματα και αντιφάσεις.
    Αν εχουν ακομα καποιοι φιλοτιμο σε αυτο το ερείπιο που λεγεται ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΛΑΖΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ή να ζητησουν αμεσα αλλαγη ηγεσία ςπετωντας στα σκουπιδια αυτο το πολιτικο παρασιτο της παρλαπιπας και της μπαρούφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αποκαθηλωθεί ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που κούρεψε τις οικονομίες των μικροομολογιούχων! Είναι απίστευτο λαμόγιο και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ. Παλιά (επί Ανδρέα) γοήτευε τον κόσμο με τις ασυναρτησίες του και τις λεκτικές του ακροβασίες. Τώρα πια ο κόσμος δεν τσιμπάει με ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ φαντασία έχετε. Επειδή προστάτευσαν τα προσωπικά δεδομένα (και δευτερευόντως τους μεγαλοκαταθέτες), οι οποίοι είναι και αυτοί Έλληνες, επιχειρηματίες, πολιτικοί, μαυραγορίτες, επενδυτές του χρηματιστηρίου, άνθρωποι του μόχθου... θα καταρρεύσουν;

    Είδατε μήπως τη λίστα; Αν τα ονόματα ήταν πλαστά; Αν φορούσαν κουκούλα (που είναι και νόμιμη και δημοκρατική και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα); Ποιος ξέρει γιατί ο Ελβέν είχε το στιχάκι με τα ονόματα στο θεσμικό του γραφείο. Θα είχε τους λόγους του, βλάκας δεν είναι.

    Οι πολιτικοί μας δεν είναι τυχαίοι ή τυχάρπαστοι όπως νομίζετε. Στα 100 λαμπρότερα μυαλά της υφηλίου είναι ο ΓΑΠ (τώρα είναι στο Χάρβαρντ). Διεθνούς φήμης συνταγματολόγος ο Βενιζέλος. Ανθεκτικοί στους προπηλακισμούς, στις αναποδιές, στις ύβρεις, στους καφέδες, στο γιαούρτωμα.

    Και δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Οι περισσότεροι ήταν επαγγελματίες και επέκτειναν τις δραστηριότητές τους και στη Βουλή. Οι ολίγοι άνεργοι αποκαταστήθηκαν, ντύθηκαν ευπρεπώς, απέκτησαν τσιράκια, κυκλοφορούν με πολυτελή οχήματα, όμορφες γυναίκες, κάνουν αγορές, ευημερούν. Το να ακούν τα μπινελίκια των αποτυχημένων ή στεναχωρημένων ψηφοφόρων τους είναι μέρος της δουλειάς τους.

    Τώρα και κάτι τελευταίο. 1.200.000 Έλληνες έπαιζαν στο χρηματιστήριο, (το ναό του καπιταλισμού). Όλα τα χρήματα που έπαιξαν (και έχασαν) ήταν δικά τους, βγαλμένα με ιδρώτα, νόμιμα φορολογημε΄νά ή ήταν στην πλειοψηφία τους μαύρα;

    Τότε υπήρχε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, μπαράκια, κλαμπάκια, φούσκες, Μύκονος, μπαρμεκιού στην βεράντα του οροφοδιαμερίσματος με επένδυση πέτρας, η μπέμπα παρκαρισμένη στην πιλοτή... Τώρα τα γλέντια τα πληρώνουν όλοι (εκτός από τους πολιτικούς που μοχθούν για μας, εννοείται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχισε το αλληλοφαγωμα μεταξυ των κλεφτων και απατεώνων της ληστοσυμμορίας του ΠΑΣΟΚ.
    Καποια στιγμή θα ερχοταν και αυτή η ωρα οταν η μοιρασια παει ρολοι επικρατεί ομερτά οταν αρχιζουν καποιοι να ειναι πιο ισιοι απο τους ισιους αρχιζει η φαγωμαρα και τα αλληλομαχαιρώματα για γλυτωσει ο καθε απατεωνας το τομαρι του και ακομα ειμαστε στην αρχή. θα παρουν φωτιά τα σκαμνια εχουν να καθησουν πολλες πρασινες λέρες σε αυτά και οχι μονο γιατι εχει και γαλαζιες αποχρωσεις το στησιμο που εγινε στην χωρα.
    Καθε μερα ξεμπροστιαζεται η απατη και η γυμνια ολων αυτων των σαπιων πολιτικων της οικονομισιας και της απατης.
    Ερχεται μεγαλη καταιγιδα, αυτός ο χειμωνας όσο παγερος και αν ειναι θα ανεβάσει πολύ θερμοκρασία.
    Τα λαμογια δεν θα την γλυτωσουν κανενας τους ο κόμπος αρχιζει και σφιγγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. bara dialysi to komma poy mas dielyse. kanenas oiktos. o teleytaios na kleisei ti porta. ston agyristo kai to pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΛΕΡΑ ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ.

    ΤΟΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ....

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 12% ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ.

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΣ ΤΟΠΑ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΗΣΤΟ
    ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ.ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΒΑΛΤΕΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι απορίας άξιο πως αυτοί οι εγκληματίες κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και μας εμφανίζουν και τη σκατόφατσά τους στη τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AKOY ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ .ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ...ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.ΠΟΙΟΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΕΕΕΕ.
    ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΥΠΟΥΛΩΣ.ΠΑΜΦΑΓΟ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΨΥΧΙΚΗ ΩΔΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ 70ΔΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΟΥ ΣΠΩΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μια που λεμε για λιστες..

    το πασοκ ηταν και ειναι το κομμα

    του φοροφυγα
    του καταπατητη
    του λαδιαρη
    του εκβιαστη
    του μπαταχτση
    του κωλομαγκα
    της φτηνης πουτανας
    του τραπεζιτη
    του δημοσιογραφου
    της θειας της αγαθως
    του καναλαρχη
    του λαμογιου
    του κουστουματου τιποτα
    του ευρωλιγουρη
    της κατοχου μαστερακι
    της στελεχαρας
    του λυσσασμενου να ανεβει κοινωνικα
    του κομπλεξικου παπαρα
    της υστερικης λιγδιαρας
    του φοβισμενου
    του γερομαλακα
    του γυφτου που παιρνει ευρωπαικα προγραμματα
    της οικογενειας παπανδρεου


    βαγγελα εσενα δεν σε χωραει καμμια λιστα..





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ; ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λίστα με τους 2.000 Έλληνες με καταθέσεις στην Ελβετία έχει προκαλέσει αναταραχή,

    Λίστα με 54.000 Έλληνες έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό με ποσά τα 3 - 3,5 εκατ. ευρώ.

    Λίστα αποκαλύπτουν Τα Νέα, 54.000 φυσικά πρόσωπα που εξήγαγαν από τη χώρα πάνω από 22 δισ. ευρώ από το 2009 έως και το 2011 βρίσκεται πλέον στη διάθεση του ΣΔΟΕ.

    Οταν μια χώρα δεν την εμπιστευονται οι πολίτες της

    Οταν απο μια χώρα φευγουν νέοι και γέροι για μια καλύτερη τυχη στο εξωτερικό,

    οποιος εργαζεται, αγωνιζεται, κερδιζει τη ζωή, δεν θα κατσει εδώ, να πληρωνει κρατικοδιαιτους ψηφοφόρους βολεμενους νοικοκυραίους!

    αυτή η χώρα δεν εχει καμια τύχη, ουτε με 'μέτρα' απαγορευσεις και αστυνομευσεις σώζεται.
    Ουτε η Τρόικα ουτε ο Αμερικάνικος στόλος μπορεί να σώσει την κλίκα των απατεώνων που εδώ και 60 χρόνια λυμαίνεται την "αποικία" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση