GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρήστης του Facebook ετών… 105!

Η Μαρία Κολούνια Σεγουάρ Μέτζκαρ, γεννημένη το 1907, είναι σύμφωνα με την οικογένειά της το γηραιότερο μέλος του Facebook παγκοσμίως! Η ...

Η Μαρία Κολούνια Σεγουάρ Μέτζκαρ, γεννημένη το 1907, είναι σύμφωνα με την οικογένειά της το γηραιότερο μέλος του Facebook παγκοσμίως! Η Σεγουάρ γιόρτασε τα 105α γενέθλιά της την προηγούμενη εβδομάδα στο Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ.
Το Facebook δεν την έχει αναγνωρίσει ακόμη ως τον γηραιότερο χρήστη του. Το καλοκαίρι, ο γενικός διευθυντής του Facebook, Μαρκ Ζούκερνμπεργκ, ανακοίνωσε επίσημα ότι η γηραιότερη χρήστης του δικτύου είναι η Φλόρενς Ντέτλορ, 101 ετών.
Ο 60χρονος εγγονός της Σεγουάρ Μέτζκαρ, Άντονι Σεγκούρα, μιλώντας στο ABCnews.com, τόνισε ότι δεν ήταν δυνατό, όταν έγραψε τη γιαγιά του ως μέλος του Facebook, να αναφέρει το έτος γέννησής της.
Παρότι ακόμη εκκρεμεί η επίσημη αναγνώριση, ο Άντονι Σεγκούρα υπογράμμισε ότι ο πραγματικός λόγος που η γιαγιά του έγινε μέλος του δικτύου δεν είναι το ρεκόρ, αλλά για να ενημερωθούν οι κοντινοί και πιο μακρινοί συγγενείς της οικογένειας ότι η Σεγουάρ Μέτζκαρ «σφύζει από ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση