GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνώρισε στο Facebook τους… ληστές του

Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ένας ανάπηρος άντρας από «φίλους» του που είχε προσκαλέσει ο ίδιος στο σπίτι του. Ο 28χρονος ...

Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ένας ανάπηρος άντρας από «φίλους» του που είχε προσκαλέσει ο ίδιος στο σπίτι του.
Ο 28χρονος Paul Miller είχε γνωρίσει τους… μετέπειτα ληστές του… στο Facebook και μετά από μερικές εβδομάδες «γνωριμίας» τους κάλεσε να παίξουν βιντεοπαιχνίδια στο σπίτι των γονιών του, μια μέρα που εκείνοι έλειπαν.
Ο Paul που έχει εγκεφαλική παράλυση και κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο έχει υποστεί σοκ από την ταλαιπωρία που υπέστη, καθώς οι δύο άντρες αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 12.000 στερλινών από το σπίτι του στο Lancashire, ενώ εκείνος τους παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει.

Όταν οι γονείς του επέστρεψαν στο σπίτι βρήκαν το γιο τους σε κατάσταση σοκ και έπρεπε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να τον ηρεμήσουν οι γιατροί.
«Το σπίτι μας βρίσκεται σε αρκετά απομονωμένο μέρος και ο Paul χρησιμοποιεί το Facebook για να συνομιλεί με ανθρώπους και να κάνει φιλίες. Μιλούσε με δύο παιδιά από το Kirkby και τους κάλεσε να παίξουν playstation. Όταν εκείνοι κατάλαβαν ότι ήταν μόνος στο σπίτι, πήραν ένα ταξί και ήρθαν αμέσως. Ο ένας από τους δύο του ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ο Paul τον άκουγε να περπατά στα δωμάτια, παρότι η τουαλέτα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πόρτα του δωματίου του. Όταν ρώτησε το συνεργάτη του τι έκανε τόση ώρα, ο δεύτερος δεν τον άφηνε να βγει από το δωμάτιο. Μετά από λίγη ώρα βγήκε από το δωμάτιο και έφυγαν… απλά» είπε η μητέρα του.

«Ήξεραν ότι είναι ανάπηρος και τον εκμεταλλεύτηκαν. Τώρα δε θέλει να βγει από το σπίτι αν δεν είμαστε εμείς μαζί του. Πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση