GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ στη Ferrari

Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα τρία τελευταία γκραν πρι του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 είναι στην Ferrari με τον ιδιοκτ...

Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα τρία τελευταία γκραν πρι του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 είναι στην Ferrari με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Λούκα ντι Μοντιζέμολο να δηλώνει πως περιμένει από όλους να δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους.
Ο ισχυρός άνδρας της σκουντερία δήλωσε πως δεν πρόκειται να παρατήσουν την προσπάθεια τους.
«Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και η ομάδα δουλεύει πάνω στις αναβαθμίσεις με φόντο τα τρία τελευταία γκραν πρι. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 120%, όπως πρόκειται να κάνει και ο Αλόνσο. Θα προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Είμαι αισιόδοξος», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Ferrari για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Ο Αλόνσο έχει εξαιρετική απόδοση. Στο ινδικό γκραν πρι και ο Μάσα έδωσε στην ομάδα σημαντικούς βαθμούς για το πρωτάθλημα των Κατασκευαστών. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά και από θέμα στρατηγικής και αξιοπιστίας. Δεν εύχομαι κακή τύχη σε κανέναν, αλλά εμείς έχουμε «πληρώσει» το τίμημα με δύο ατυχήματα στις εκκινήσεις στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση