GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο Focus RS με Ecoboost 2,3 λίτρων

Την άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία, ότι θα υπάρξει έκδοση του νέου Focus RS, με τον ίδιο κινητήρα Ecoboost 2,3 λίτρων που θα εφοδιάζει κα...

Την άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία, ότι θα υπάρξει έκδοση του νέου Focus RS, με τον ίδιο κινητήρα Ecoboost 2,3 λίτρων που θα εφοδιάζει και τη Mustang, αποκάλυψαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Πριν από λίγες ημέρες είχαν δημοσιευτεί οι  πρώτες πληροφορίες για το επόμενο «καυτό» Focus. Σύμφωνα με αυτές, κάτω από το καπό του νέου Ford Focus RS θα βρίσκεται πιθανόν ο 2λιτρος Ecoboost κι-νητήρας, δανεισμένος από το Focus ST, αλλά με κάποιες αναβαθμίσεις η απόδοσή του θα εκτοξεύεται στους 300 ίππους. Λόγος, επίσης, γίνεται και για έναν 2,3 λτ. Ecoboost κινητήρα απόδοσης 350 ίππων, ο οποίος θα αναπτυχθεί και θα κατασκευάζεται στις Η.Π.Α.
Ε, λοιπόν, η πληροφορία αυτή έχει αρκετό ζουμί, καθώς -σύμφωνα με δημοσιεύματα του ειδικού Τύπου- το εν λόγω μηχανικό σύνολο, αναμένεται να τοποθετηθεί (αντί ενός V6 που φημολογείτο, έως σήμερα) και στην επόμενη γενιά του Ford Mustang, που αναμένεται να λανσαριστεί το 2015. Το νέο Mustang θα βασιστεί σχε-διαστικά στο concept car, που ήδη έχει δει το φως της δημοσιότητας και με αρκετούς σχεδιαστικούς νεωτε-ρισμούς, χωρίς ωστόσο να αφήνει το παραμικρό περι-θώριο αμφισβήτησης της προϊοντικής ταυτότητάς το-υ.
 Νέο Focus RS με Ecoboost 2,3 λίτρων
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση