GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και δεύτερο εργοστάσιο κλείνει η Ford

Η Ford θα ανακοινώσει το κλείσιμο του εργοστασίου της στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, σύμφωνα με πηγές του Reuters, αφήνοντας άνεργους άλλο...

Η Ford θα ανακοινώσει το κλείσιμο του εργοστασίου της στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, σύμφωνα με πηγές του Reuters, αφήνοντας άνεργους άλλους 530 εργαζομένους.
Η πληροφορία του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου έρχεται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας ότι κλείνει στα τέλη του 2014 το εργοστάσιο στο Γκενκ του Βελγίου όπου εργάζονται 4.500 άνθρωποι.
Από το εργοστάσιο στο Γκενκ θα πληγούν και πιθανότατα θα χάσουν τη δουλειά τους άλλοι 5.000 εργαζόμενοι σε υπεργολάβους της επιχείρησης.
Όπως μεταδίδει το Reuters, το απόγευμα αναμένεται να γίνει η σύσκεψη για το εργοστάσιο στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, το οποίο κατασκευάζει κυρίως τα φορτηγάκια Ford Transit από το 1972.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση