GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφιλεγόμενα τα μέτρα που προωθούνται σύμφωνα με τη Goldman Sachs

  Εκ των έσω προέρχονται οι μεγάλες απειλές για την ευρωπαϊκή κατάσταση εκτιμά η Goldman Sachs, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και σ...

 
 Αμφιλεγόμενα τα μέτρα που προωθούνται σύμφωνα με τη Goldman Sachs
Εκ των έσω προέρχονται οι μεγάλες απειλές για την ευρωπαϊκή κατάσταση εκτιμά η Goldman Sachs, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και σημαντικές εξωτερικές προκλήσεις.
Οι μεγαλύτεροι εσωτερικοί κίνδυνοι έγκεινται στα ζητήματα διακυβέρνησης της και λειτουργίας της Ευρώπη, καθώς η Γηραιά Ήπειρος αναζητά λύση σε θεμελιώδη προβλήματα.
Η εφαρμογή του προγράμματος αγοράς ομολόγων (ΟΜΤ) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, βρίσκεται στο επίκεντρο και μένει να δούμε πως θα δουλέψει, σχολιάζει ο Huw Pill, επικεφαλής οικονομολόγος της Goldman Sachs Group για την Ευρώπη. Πολύ σημαντική είναι και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπως και η τραπεζική ένωση.
Ωστόσο, τα παραπάνω μέτρα είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενα και ενδεχομένως η διαμάχη θα εμποδίσει την αποτελεσματική δράση και μπορεί να προκαλέσει αναταραχή στις χρηματαγορές.
Η Goldman Sachs δηλώνει αρκετά σίγουρη ότι η ευρωζώνη θα παραμείνει ανέπαφη για την ώρα, καθώς η κρίση οδεύει προς ένα στάδιο επίλυσης. Ωστόσο σύμφωνα με τον Huw Pill, επικεφαλής οικονομολόγος της Goldman Sachs Group για την Ευρώπη, υπάρχουν λόγοι για να αμφιβάλλει κανείς ότι όλα τα μέλη της ευρωζώνης θα περάσουν με επιτυχία το τεστ των μεταρρυθμίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση