GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Google Street View στο Grand Canyon

Φαίνεται τελικά πως η Google είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει στο Street View κάθε μέρος του πλανήτη. Σύντομα η υπηρεσία της εταιρεία...

Φαίνεται τελικά πως η Google είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει στο Street View κάθε μέρος του πλανήτη. Σύντομα η υπηρεσία της εταιρείας θα μας δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσουμε ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά μνημεία των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας. Σε ανάρτηση του στο Blog των Google Maps, ο διευθυντής προϊόντων της εταιρείας, Ryan Falor ανακοίνωσε πως η ομάδα του Street View ξεκίνησε την εξερεύνηση του εντυπωσιακού εθνικού πάρκου της Arizona με την χρήση ειδικών καμερών που τοποθετούνται στην πλάτη των μελών της ομάδας.
«Οι στενές και απότομες πλαγιές και τα εκτεθειμένα μονοπάτια του Grand Canyon προσφέρουν την ιδανική τοποθεσία για το νέο μας σύστημα» γράφει ο Falor. «Το Trekker, η χρήση του οποίου επιτυγχάνεται μέσω ενός Android smartphone, επιτρέπει την συλλογή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας από τοποθεσίες που είναι προσβάσιμες μόνο με τα πόδια».
Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στο νότιο χείλος του φαραγγιού, έχοντας ήδη φωτογραφήσει την κορυφογραμμή του και τα μονοπάτια «Bright Angel» και «South Kaibab». Δεν είναι γνωστό ακόμα το πότε θα ολοκληρωθεί η αποστολή τους, ο Falor όμως είπε πως η νέα τοποθεσία θα είναι διαθέσιμη στο Street View «σύντομα».
Αρκετοί χρήστες θεωρούσαν περίεργο το ότι μέχρι τώρα η Google είχε καταγράψει στο Street View αρκετές περιοχές σε όλον τον κόσμο, από τον Αμαζόνιο μέχρι την Ανταρκτική, όχι όμως κάποια δημοφιλής τοποθεσία μέσα στην «έδρα» της, τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το Grand Canyon έχει μήκος 446 χιλιόμετρα και πλάτος μεταξύ 6.5 και 29 χιλιομέτρων και το βάθος του φτάνει μέχρι τα 1.83 χιλιόμετρα. Το μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από το Εθνικό Πάρκο του Grand Canyon, ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα των Ηνωμένων Πολιτειών και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1979.
 Το Google Street View στο Grand Canyon
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση