GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήτανε κάποτε το Harvard…

Ένα φημισμένο πανεπιστήμιο που πέρασαν τέρατα της γνώσης από τις έδρες του. Και ξαφνικά τον 21ο αιώνα αρχίζουν και τρέμουν τα θεμέλια που...

Ένα φημισμένο πανεπιστήμιο που πέρασαν τέρατα της γνώσης από τις έδρες του. Και ξαφνικά τον 21ο αιώνα αρχίζουν και τρέμουν τα θεμέλια που το κατέταξαν κάποτε στη 1η θέση. Ο λόγος; Μα ο πρώην πρωθυπουργός συμπεριελήφθη στο επίσημο δυναμικό του Harvard Kennedy School.Το όνομά του Γ. Παπανδρέου βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο των καθηγητών του κάποτε φημισμένου πανεπιστημίου....Ίσως να διδάξει το μάθημα: «Πώς να καταστρέψετε μια χώρα»…Διονύσης +

4 σχόλια


  1. Ρε, άντε και γαμηθείτε…


    Ενώ το αθάνατο Ελληνικό κράτος παραμένει το μοναδικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους υπηκόους του που ζουν στο εξωτερικό να ψηφίζουν.

    ταυτόχρονα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στον κάθε μαλάκα να ζει στη Βοστώνη και να ψηφίζει (δι' αλληλογραφίας) νομοσχέδια που θα καθορίσουν το μέλλον γενεών.


    Απο ΤΟ blog ....ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Διονύση παγωσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΛΟΥΖΩ των Αμερικανών Πρακτόρων Γιωργάκης θα κάνει το ΧΑΡΒΑΝΤ ότι έκανε και την Ελλάδα δηλαδή ΧΑΡΒΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
    Καλούνε τον ΓΑΠ να μιλήσει στο Χαρβαντ, με ποιά ιδιότητα; του επιστημονα; από οτι γνωρίζω δεν εχει και κανενα πτυχίο εκτος από αυτα της κοινωνιολογίας που μοιραζουν στην Κανιγγος, του βλαμμένου; εδώ κατι παίζει είναι κοντα, του δοσίλογου; αυτό παραπαίζει, του πράκτορα των παγκοσμιοποιητών; αν δεν κανω λαθος αυτός το ανεφερε σε δηλώσεις του we need a global governance and we need it fast!! του ανδρείκελου; του ταιριάζει του ρεμπεσκε, του αχυρανθρωπου; του πολιτικού της πλάκας με κληρονομικά δικαιώματα; που επι τριαντα χρονια κοπροσκυλιαζει στα εδρανα της βουλης, τρωει και πινει απο αυτο το κρατος ο τεμπελχανας χωρις ποτε να εχει κανει τιποτε για αυτο τον τοπο εκτός από διακοπές.
    Αντε εμείς τον ξερουμε τι ρεμαλι ειναι, αυτοί που πανε να τον ακούσουν δεν γνωρίζουν τι πηγαίνουν να δούνε; και δεν γνωρίζουν γιατι δεν ρωτανε να μαθουν οτι προκειται για πολιτικό παρασιτο ενα ξεπουλημενο καθαρμα μεχρι το κοκκαλο; ειναι ολοι τους μαστουρωμενοι σαν και αυτον;Μηπως τον θεωρουν αξιο πολιτικό που θελει να κοιμαται ησυχος και ας παραχωρήσει μερικα στρεμματα γης απο αυτα που δεν του ανήκουν αρκει να κοιμαται ο αληταρας ησυχος;
    Τι στο διαόλο έχει να πει ενας παπατζης σαν και αυτόν; τι περιμενουν να ακούσουν απο ενα πολιτικά υπόδικο καθαρμα; Γιατι αυτο το ρεμαλι πρεπει να δικαστει και να συλληφθεί μολις πατήσει το ποδι του σε αυτη την χωρα, αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το τόπο και δικαστες που θα του αλλαξουν τον αδοξαστο τον ξευτιλα αυτόν και την τσογλαναρία που μας κουβαλησε και υπουργουποίησε για να καταστρεψει τον τόπο η παλιοπατσαβουρα.
    Μαλλον θα εχουν την περιεργεια να δουνε πως ενας τόσο ηλιθιος μαλακας καταφερε μεσα σε 2,5 χρόνια να καταστρεψει μια χωρα, κάτι σαν αξιοθεατο, σαν ζωντανό μνημειο ηλιθιοτητας.
    Το κακό που εχει διαπράξει αυτό το κτήνος στην Ελλαδα εχει γραφτεί με ανεξίτηλα μαυρα γραμματα στην ιστορία.
    Του εύχομαι οτι χειρότερο να τον βρεί στην ζωή του και να πληρωσει ο αλήτης για τον θανατο των ανθρωπων, την καταστροφή και των θανατο δυο γεννεών στην χωρα μας.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΤΗΝΟΣ!!! ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση