GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέους κινητήρες ετοιμάζουν Hyundai και Kia

Η Hyundai Motor Group ανακοίνωσε πως τόσο η Hyundai όσο και η Kia θα διαθέτουν νέους υπερτροφοδοτούμενους πετρελαιοκινητήρες και βενζονο...

Η Hyundai Motor Group ανακοίνωσε πως τόσο η Hyundai όσο και η Kia θα διαθέτουν νέους υπερτροφοδοτούμενους πετρελαιοκινητήρες και βενζονοκινητήρες.
Στο άμεσο μέλλον, η Hyundai Motor Group πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα γκάμα υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων πετρελαίου και βενζίνης. Επίσης, υπό ανάπτυξη βρίσκονται και τα νέα κιβώτια ταχυτήτων, τα οποία θα εφοδιάζονται στα μοντέλα και των δύο εταιρειών, Hyundai και Kia.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Hyundai ξεκίνησε πριν ένα χρόνο την μελέτη και ανάπτυξη νέων αυτόματων κιβωτίων 10 σχέσεων, τα οποία θα τοποθετούνται στα πολυτελή τους μοντέλα και θα παρουσιαστούν το 2014. Για τα υπόλοιπα μοντέλα θα διατίθεται νέο 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, καθώς και ένα 8τάχυτο αυτόματο.
Επίσης μια σημαντική πληροφορία είναι ότι η Kia επιβεβαίωσε ότι το νέο «καυτό» 2ης γενιάς Pro_Ceed θα εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λτ., ο οποίος θα διατίθεται επίσης σε 5θυρο, ίσως και σε στέισον αμάξωμα. Στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο του 2013 έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί το νέο μοντέλο σε coupe και σε hatchback αμάξωμα.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση