GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη του Μick Jagger πόζαρε παρέα με ένα… ψάρι

Όσο και να φωνάζει ο διάσημος μπαμπάς Mick Jagger η μεγάλη κόρη του Lizzie φαίνεται ότι κλείνει τα αυτιά της! Έτσι αποφάσισε να βγει...

Όσο και να φωνάζει ο διάσημος μπαμπάς Mick Jagger η μεγάλη κόρη του Lizzie φαίνεται ότι κλείνει τα αυτιά της! Έτσι αποφάσισε να βγει και πάλι από τα ρούχα της και φωτογραφήκε «καβάλα» σε ένα…ψάρι. 
Η Lizzie, που είναι 28 χρονών, δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται γυμνή αφού πέρυσι δοκίμασε πάλι τα νεύρα του πατέρα της και φωτογραφηκε γυμνή μόνο με τις μπότες της για τις ανάγκες του αντρικού περιοδικού Playboy. Όπως είχε δηλώσει, νιώθει άνετα με το σώμα της και γιατί να μην το δείξει στον ανδρικό πληθυσμό.
Η μικρότερη κόρη του Mick Jagger, Georgia Μay Jagger, που είναι επίσης μοντέλο κι έχει πάρει μέρος σε πολλές καμπάνιες, δεν έχει διστάσει να κάνει topless σε πολλές φωτογραφίσεις.
Όσο κι αν φωνάζει ο μπαμπάς, τα κορίτσια αποφάσισαν να δείχνουν το σώμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση