GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Image maker της Χρυσής Αυγής ο Αμβρόσιος»

Ο Αμβρόσιος δεν πληρώνεται από τους φορολογούμενους για να κάνει τον «image maker» της Χρυσής Αυγής, διαμήνυσε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥ...

Ο Αμβρόσιος δεν πληρώνεται από τους φορολογούμενους για να κάνει τον «image maker» της Χρυσής Αυγής, διαμήνυσε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις δηλώσεις του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
«Εμείς θα επιμείνουμε, ξαναθυμίζοντας σε αυτόν και τους ομοϊδεάτες του ότι αμείβεται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ως ανώτερος κληρικός και όχι για να ασκεί καθήκοντα ”image maker” της νεοναζιστικής συμμορίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «θα πρέπει να θυμίσουμε στον Αμβρόσιο, ότι δυστυχώς γι’ αυτόν, οι χρυσές δουλειές του Μεσαίωνα έχουν τελειώσει!».
Η Μαρία Κανελλοπούλου κάλεσε τόσο την Ιερά Σύνοδο όσο και τον Αρχιεπίσκοπο «να τον μαζέψουν» και επίσης ζήτησε από το υπουργείο Παιδείας να πάρει θέση αναφορικά με τις απόψεις του μητροπολίτη.
Εκτός αυτού, η βουλευτής τον κατηγόρησε ότι με τις προτροπές του προς την Χρυσή Αυγή προκαλεί.

2 σχόλια

  1. Για αυτό πληρώνονται κυρία μου οι βρομεροί, γιατί άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου γυαλισε μηπως κανας γυφτοχρυσαυγυρτης πουστρογερε;
    Γιατι καθε αλλο παρα παππας εισαι.
    Σα δεν ντρεπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση