GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώθηκε ο πρώτος «κλώνος» του iPad Mini

Ούτε στιγμή δεν έχασε η GooPhone και μόλις μια ημέρα μετά την παρουσίαση του iPad Mini από την Apple, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρ...

Ούτε στιγμή δεν έχασε η GooPhone και μόλις μια ημέρα μετά την παρουσίαση του iPad Mini από την Apple, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου κλώνου της συσκευής. Πρόκειται για το GooPad Mini, ένα Android tablet με οθόνη 8 ιντσών που θα πωλείται μόλις στα 99 δολάρια.
Το tablet εμφανίστηκε στην κινέζικη ιστοσελίδα Gizmochina και κατασκευάστηκε από την ίδια εταιρεία που κυκλοφόρησε το GooPhone i5, ένα κινέζικο αντίγραφο του iPhone 5, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.
Στην περίπτωση του i5 μάλιστα, η εταιρεία κατάφερε να κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του σχεδιασμού του στην Κίνα, βασισμένη στις πρώτες διαρροές για το iPhone 5, προκειμένου να γλυτώσει μια πιθανή δικαστική διαμάχη με την Apple.
Παρά το γεγονός πως το όνομα του μπορεί να προκαλεί γέλιο, το GooPad Mini διαθέτει κάποια αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά.
Με οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης 1024×768, διπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz, 1GB μνήμης RAM, χωρητικότητα 8GB και Android 4.1. Jelly Bean, σίγουρα θα πουλήσει αρκετά στην Κίνα, ενώ η χαμηλή τιμή του το καθιστά ιδανικό για όχι και τόσο απαιτητικούς χρήστες.
Η εταιρεία σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας μέσα στον Νοέμβριο.
 Ανακοινώθηκε ο πρώτος «κλώνος» του iPad Mini
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση