GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η παραγωγή του iPad Mini

Δημοσίευμα της Wall Street Journal, επικαλούμενο πηγές της εφημερίδας μέσα από την αλυσίδα παραγωγής της Apple, αναφέρει πως ξεκίνησ...

Δημοσίευμα της Wall Street Journal, επικαλούμενο πηγές της εφημερίδας μέσα από την αλυσίδα παραγωγής της Apple, αναφέρει πως ξεκίνησε η μαζική παραγωγή της νέας ταμπλέτας της Αμερικάνικης εταιρείας από Ασιάτες προμηθευτές. Σύμφωνα με δυο πληροφοριοδότες, το νέο iPad θα διαθέτει οθόνη LCD 7.85 ιντσών και χαμηλότερη ανάλυση από το μεγαλύτερο iPad, ενώ οι εταιρείες LG Displa και AU Optronics ξεκίνησαν την παραγωγή οθονών τον προηγούμενο μήνα. Την ίδια στιγμή, το Ιαπωνικό blog Macotakara αναφέρει πως η παραγωγή του iPad Mini ξεκίνησε και σε εργοστάσιο της Foxconn στην Βραζιλία.
Οι αναλυτές εκτιμούν πως με την επιτυχία που σημειώνουν στην αγορά τα tablets της Google και της Amazon, η μικρότερη αλλά και φθηνότερη έκδοση του iPad θα βοηθήσει την Apple να παραμείνει ανταγωνιστική.
Σύμφωνα με χτεσινές δηλώσεις ανώνυμου επενδυτή της Apple στο περιοδικό Fortune, το iPad Mini θα παρουσιαστεί επίσημα από την Apple την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.
Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών δυο εβδομάδες αργότερα, στις 2 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση