GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάστηκε το πρώτο χρυσό iPhone 5

Αν είστε από αυτούς που πιστεύετε πως το iPhone 5 είναι μια υπερτιμημένη συσκευή, η νέα πρόταση μιας Βρετανικής εταιρείας σίγουρα θα...

Αν είστε από αυτούς που πιστεύετε πως το iPhone 5 είναι μια υπερτιμημένη συσκευή, η νέα πρόταση μιας Βρετανικής εταιρείας σίγουρα θα σας κάνει αναθεωρήσετε. Η εταιρεία Gold & Co London, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή επιχρυσωμένων συσκευών παρουσίασε στο Dubai Mall στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το πρώτο επίχρυσο iPhone 5, φυσικά στα 24 καράτια. Μπορεί να μην είναι το πιο ακριβό iPhone στην ιστορία, ο τίτλος αυτός προς το παρόν ανήκει στο χρυσό iPhone 4S Elite Gold, στα 9.5 εκατομμύρια δολάρια, είναι σίγουρα όμως το πρώτο iPhone τελευταίας γενιάς από χρυσό.
Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε δυο χρώματα, το «παραδοσιακό» κίτρινο-χρυσαφί και το πιο «σύγχρονο» ροζ-χρυσό. Κάθε συσκευή θα πωλείται σε ένα ξύλινο χειροποίητο κουτί και θα είναι αριθμημένη αφού θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός, μόνο 250 για το κάθε χρώμα.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας τους ή η τιμή τους, αν κρίνουμε όμως από παλαιότερες εκδόσεις των συσκευών της Apple σε χρυσό, αναμένεται να ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια δολάρια.



1 σχόλιο

  1. Να παραιτηθούν άμεσα όλοι οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης και να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Βάζουν βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας τα νέα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση