GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην παραγωγή περνάει η Lotus Esprit

Όταν το 2010 η Lotus ανακοίνωνε την πρόθεσή της για την παραγωγή τουλάχιστον 6 νέων μοντέλων, δεν ήταν λίγοι που αμφισβήτησαν τη δυνατότ...

Όταν το 2010 η Lotus ανακοίνωνε την πρόθεσή της για την παραγωγή τουλάχιστον 6 νέων μοντέλων, δεν ήταν λίγοι που αμφισβήτησαν τη δυνατότητα να κάνει πράξει την υπόσχεσή της.
Παρόλο που η οικονομική κατάσταση της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή, η Esprit φαίνεται πως τελικά περνάει στην παραγωγή.
Επιπλέον, πρόσφατα ο Aslam Farikullah, υψηλόβαθμό στέλεχος της DRB-HICOM -στην οποία ανήκει η Lotus- υποσχέθηκε ότι οι περίπου 1.180 θέσεις εργασίας δεν κινδυνεύουν και ότι σχεδιάζεται η αναβάθμιση των Elise, Exige και Evora.
Ωστόσο, θολό παραμένει το τοπίο για τα υπόλοιπα 5 μοντέλα που είχαν ανακοινωθεί στην έκθεση του Παρισιού το 2010. Μάλιστα, ο αριθμός των μόλις 800 οχημάτων που έχουν παραδοθεί φέτος δεν φαντάζει καθόλου ευοίωνος για το μέλλον της εταιρείας, η οποία πρέπει να «αγωνιστεί» για να βελτιώσει την κατάστασή της.
 Στην παραγωγή περνάει η Lotus Esprit

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση