GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mήνυση και αγωγή από τον Γιούρη της Κυβέρνησης σε συμπατριώτη του...

 Ο λόγος για τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη (Γιούρι- όπως είναι το... χαϊδευτικό του) Στυλιανίδη που δέχθηκε από 7 έως 10 Αυγούστου δια...

 Ο λόγος για τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη (Γιούρι- όπως είναι το... χαϊδευτικό του) Στυλιανίδη που δέχθηκε από 7 έως 10 Αυγούστου διαδικτυακή... επίθεση από τον πρώην πρόεδρο του ΕΒΕ Ροδόπης Κωνσταντίνου Λιούρτα.
Τις έγραψε στα σχόλιά του ο κ. Λιούρτας;  Ότι ο Ευριπίδης «χτίζει βίλα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στα βόρεια προάστια»,  «εισπράττει 20.000 ευρώ το μήνα», ενώ τον χαρακτήρισε «άνεργο», «λαμόγιο της πολιτικής», «άχρηστο» και «νεκροθάφτη της Ροδόπης και της Θράκης» και ζήτησε να «κηρυχθεί ανεπιθύμητος και να του απαγορευθεί η είσοδος στην Κομοτηνή».
Αποτέλεσμα; Ο Γιούρι τα πήρε στο κρανίο και κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών μήνυση και αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, αδικήματα που προβλέπονται από τα άρθρα 361 και 363 σε συνδυασμό με τα άρθρα 362 και 184 του Ποινικού Κώδικα.
«Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που εγώ αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίξω την περιοχή μου και την πατρίδα μου, κάποιοι με ψεύδη και συκοφαντίες να αποδομούν συστηματικά και κατ' επανάληψη την προσπάθειά μου, παρουσιάζοντάς με να ζω με έναν τρόπο που δεν ανταποκρίνεται επ' ουδενί στην πραγματικότητα. Αρκετά ως εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση