GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθώος...

 Ελλην Φορολογούμενος .   Αθώα λόγω… βάρους   Σε μια απίστευτη ιστορία μπλέχτηκε η Maya Rosales από το Τέξας. Όταν ο δίχρονος...

 Ελλην Φορολογούμενος.
 
Αθώα λόγω… βάρους   Σε μια απίστευτη ιστορία μπλέχτηκε η Maya Rosales από το Τέξας.
Όταν ο δίχρονος ανιψιός της πέθανε, η 31χρονη υπέρβαρη (500κιλά), αρχικά, υποστήριξε πως αυτό προκλήθηκε από ατύχημα στο σπίτι, αλλά όταν οι ιατροδικαστές ανακάλυψαν πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του…….. άτυχου αγοριού ,η ιστορία άρχισε σιγά-σιγά να αλλάζει.
Αρχικά, η Mayra είπε πως αυτή το έκανε. «Πρέπει να τιμωρηθώ», ήταν τα λόγια της. Όπως αποδείχθηκε, όμως, η υπέρβαρη γυναίκα έλεγε και πάλι ψέματα. Αφού ο μισός τόνος που ζυγίζει, την καθιστούν ανίκανη να κουνηθεί και να διαπράξει το έγκλημα.  
Αθώος λόγω σεξυπνίας  Κατηγορήθηκε για βιασμό αλλά αθωώθηκε εξαιτίας της περίεργης πάθησής του. Όταν ξυπνάει δε θυμάται τίποτα από όσα έχει κάνει. Το δικαστήριο του Σουόνσι, στην Ουαλία, απάλλαξε τον Στίβεν Λι Ντέιβις, 43 ετών, που δήλωνε αθώος ισχυριζόμενος ότι δεν καταλαβαίνει τι κάνει στον ύπνο του.
Η σύζυγός του και μια πρώην σύντροφός του επιβεβαίωσαν στις καταθέσεις τους ότι ο 43χρονος κάνει σεξ στον ύπνο του χωρίς να το συνειδητοποιεί. Την επομένη ξυπνάει και δεν θυμάται απολύτως τίποτα. 
Αθώος λόγω αμφιβολιών …. ΜαντελοΠαυλίδηδες 
Αθώος λόγω… βλακείας ο έλληνας πρέσβης στις ΗΠΑ!
Για δήλωσή του , με την οποία δήλωνε ευθαρσώς πως την επομένη ημέρα της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα προβλήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκία θα πάψουν να υφίστανται και δεν θα υπάρχουν καν σύνορα στο Αιγαίο για να προκαλούνται εντάσεις!!! 
Αθώα λόγω ανήλικου παιδιού   η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο πλέον στερείται και τους δυο γονείς του κάτι – όπως φέρεται να επισημαίνει – έχει τεράστιες επιπτώσεις στην ψυχολογία του. Για δες δηλαδή !!! στη φυλακή δεν υπάρχουν άλλες μητέρες που έχουν παιδιά παρά μόνο μία η εθνική μας πλέον βλαχάρα .
Αθώος λόγω facebook   Πριν από ένα περίπου μήνα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε τον δεκαεννιάχρονο Rodney Bradford ως βασικό ύποπτο για μια ληστεία που έγινε στο Brooklyn. Ο νεαρός αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή της κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι την επίμαχη ώρα βρισκόταν πολλά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της ληστείας. Δυστυχώς γι’ αυτόν, όμως, δεν υπήρχε κάποιος μάρτυρας για να επιβεβαιώσει το άλλοθί του.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Bradford θα καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο δικηγόρος του επικαλέστηκε ένα επιχείρημα το οποίο τελικά οδήγησε στην απαλλαγή του νεαρού. Ο εισαγγελέας που είχε αναλάβει την υπόθεση άκουσε το δικηγόρο να του λέει ότι την ώρα της ληστείας ο πελάτης του έκανε ένα status update στο Facebook, οπότε δεν μπορεί να είναι ύποπτος. Μάλιστα, το status update έγινε από το Harlem, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τη σκηνή του εκλήματος.
Ο εισαγγελέας ζήτησε από το Facebook να επαληθεύσει τη γνησιότητα του μηνύματος και να ελέγξει μέσω της IP address αν το update έγινε πράγματι από το Harlem. Οι υπεύθυνοι του Facebook επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό του 19χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.
Δικαστήριο της Μελβούρνης αθώωσε έναν οδηγό τραμ που το έριξε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του τραμ είχε μηνυθεί για απρόσεχτο οδήγημα. Είχε άλλοθι όμως και δικαιώθηκε.
Αθώος λόγω…έρωτα Αυστραλός οδηγός τραμ  έπεισε το δικαστήριο ότι η “απροσεξία του” – έριξε το τραμ σε σταθμευμένο όχημα-  οφειλόταν στο γεγονός ότι μέσα στο τραμ του ένα νεαρό ζευγάρι έκανε έρωτα. “Το τραμ ήταν άδειο. Μόνοι επιβάτες ένα νεαρό ζευγάρι. Τους είδα από τον καθρέφτη που έκαναν έρωτα χωρίς να νοιάζονται καθόλου αν τους έβλεπα. Απορροφήθηκα και έπεσα πάνω σε ένα αυτοκίνητο” είπε ο κατηγορούμενος.
Αθώος λόγω καθηκόντων στη Βουλή ο Βαγγέλας ο προεδράκλας και τα ούλα του  , γιατί είπε ότι δεν προέκυψε θέμα χρημάτων   !!!! και ξέρουμε πάρα  πολύ καλά Όταν κάποιος Έλληνας πολιτικός  διατείνεται ότι δεν είναι ζήτημα χρημάτων,  αλλά θέμα αρχής, τότε καταλαβαίνουμε  ότι  είναι ζήτημα πάρα πολλών χρημάτων.

3 σχόλια

  1. 12 με 20 δις ευρώ στέλνουν οι αλλοδαποί στις χώρες τους κάθε χρόνο με εμβάσματα τραπεζών εντελώς αφορολόγητα. Στις ΗΠΑ οι μεξικανοί μετανάστες εάν στείλουν χρήματα στη χώρα τους, τους παρακρατείται το 30% του ποσού που στέλνουν. Ιδού λοιπόν η λύσις.

    Εάν φορολογήσουμε με 30% τα εμβάσματα των αλλοδαπών, αμέσως σε ένα χρόνο θα έχουμε από 4 μέχρι 6 δις στα ταμεία του κράτους.
    Οι αλλοδαποί θα προσφέρουν επιτέλους κάτι σε αυτό το μπουρδελοκράτος; Γιατί θα πρέπει να τα έχουν όλα τσάμπα σε αντίθεση με τους Έλληνες που τους έχετε ξεζουμίσει;

    για ποιο λόγο εξαιρούνται οι αλλοδαποί από το πόθεν έσχες και συνεπώς την φορολόγηση που εκρέει από αυτό; Δηλαδή ένας αλβανός αγοράζει μία βίλα στο Χαλάνδρι ή το Μαρούσι που έχει γεμίσει από ιδιόκτητες βίλες, μεζονέτες και διαμερίσματα αλβανών, αλλά δεν του ζητείται πόθεν έσχες για το κεφάλαιο της αγοράς ενώ αντίθετα τους Έλληνες τους ξεβρακώνουν και στο πόθεν έσχες και στη φορολόγηση.

    Η Σβετλάνα, καλο κορίτσι δε λέω, και εργατικο, αποκτησε στο Κιεβο 4 διαμερίσματα με τις "οικονομίες" που εκανε οσο εργαζόταν σε μπαρ ανα την Ελλάδα. Θα φορολογηθεί ποτέ για τις οικονομίες, τα σπίτια και την υπεραξία;
    Αν δεν φορολογηθεί η Σβετλάνα, γιατί να φορολογηθεί ο Μήτσος με το 2αράκι στο Λονδίνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Quizάκιιιιιιι : Μαντέψτε ποιος είναι ποιος ...:)

    Παρακάτω είναι οι πρώτες δηλώσεις των Ελληνικών ...πατριωτικών!!
    κομμάτων.
    Μαντέψτε (μήν κλέψετε και το ψάξετε στο internet...) σε ποιους ανήκουν οι δηλώσεις.
    Ίσως εκπλαγείτε από την ομοιότητα .

    Α:«Μια ακόμα επίδειξη υποταγής από την κυβέρνηση η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ». «Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να μην γνωρίζει που πατά και που βρίσκεται, η μόνη μάχη που δίνει η κυβέρνηση είναι αυτή της επικοινωνιακής διαχείρισης της εξαπάτησης του ελληνικού λαού και του εκβιασμού του να δεχτεί και νέα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα».

    Β:«Η κυρία Μέρκελ που έχει δηλώσει ότι ματώνει η καρδιά της βλέποντας τους Έλληνες να υποφέρουν, είναι καλοδεχούμενη στην Ελλάδα εφόσον πρόκειται να ανακοινώσει ότι η Γερμανία θα επιστρέψει το κατοχικό δάνειο το οποίο διά της βίας έλαβε από την ευρισκόμενη σε κατοχή Ελλάδα, θα αποδώσει τις γερμανικές επανορθώσεις για τις ζημίες που προκάλεσε στον ελληνικό λαό και στις υποδομές του κατά την ίδια περίοδο και τελικά να παραδώσει στην ελληνική Δικαιοσύνη την περίφημη λίστα Χριστοφοράκου με τους διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς που πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού συνάπτοντας επαχθείς συμβάσεις προμηθειών με τη Siemens. Η κυρία Μέρκελ πρέπει να πείσει τον ελληνικό λαό ότι εκτός από το να κουνά το δάκτυλό της και να απαιτεί θυσίες ενώ η χώρα της κερδίζει δεκάδες δις ευρώ λόγω της κρίσης, έχει την βούληση να εργασθεί για μια Ευρώπη των εθνών και όχι για μια γερμανική Ευρώπη.»

    Γ:Η εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού τοκογλυφικού συστήματος καταφθάνει για να σφραγίσει και επισήμως την υποδούλωση της χώρας και την αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Ο Σαμαράς έχει το θράσος να πανηγυρίζει, λίγο πριν παραδώσει "γην και ύδωρ" στους δυνάστες της Ελλάδος.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Υ.Γ: Για βοήθεια σας, λέω ότι
    ΔΕΝ είναι το ΚΚΕ μέσα σε αυτό το πακέτο δηλώσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι, επειδή οι παντός είδους κλέφτες προστατεύονται αντί να τιμωρούνται.

    Είναι γελοιότητα να επικαλούνται κάποιοι διάλυση του κράτους μετά τα γεγονότα στο Πεντάγωνο, και να μην την επικαλούνται (τη διάλυση του κράτους) όταν νομοθετούν απανωτά απαλλάσσοντας από ευθύνες εαυτούς και αλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση