GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Mercedes SL65 AMG

Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει τη διάθεση της κορυφαίας έκδοσης της SL, με τον εξάλιτρο V12...

Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει τη διάθεση της κορυφαίας έκδοσης της SL, με τον εξάλιτρο V12 bi-turbo κινητήρα στην ευρωπαϊκή αγορά.
Το συγκεκριμένο αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της τεχνολογίας για τα ανοικτά μοντέλα της Mercedes. Εστιάζοντας στον κινητήρα, αποδίδει 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής, τα οποία μάλιστα προκύπτουν μετά από ηλεκτρονικό περιορισμό, ώστε να μην καταπονούνται τα διάφορα μηχανικά μέρη! Όλη αυτή η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, μέσω ενός επτατάχυτου 7G-Tronic κιβωτίου, με τέσσερις διαμορφώσεις, Efficiency, Sport, Sport plus and Manual.
Για την επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα αρκούν μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του οχήματος περιορίζεται με κόφτη στα 250 χλμ./ώρα. Σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά, η νέα SL 65 AMG είναι κατά 17% πιο οικονομική στην κατανάλωση. Σε αυτό παίζει μεγάλο βαθμό και το βάρος, αφού, μεταξύ άλλων, είναι και ελαφρύτερη κατά 170 κιλά.
Παράλληλα με την «απλή» SL 65 AMG, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία θα παράξει και την ειδική «45th Anniversary Edition». Πρόκειται για μία περιορισμένη σειρά συλλεκτικών μοντέλων για την αντίστοιχη επέτειο του μοντέλου, που θα περιοριστεί στα 45 αυτοκίνητα.
Πηγή: Autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση