GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί το Mi-Two στην Κίνα

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για κινέζικη συσκευή, ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones της χρονιάς είναι το Mi-Two. Η συσκευή ανα...

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για κινέζικη συσκευή, ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones της χρονιάς είναι το Mi-Two. Η συσκευή ανακοινώθηκε τον Αύγουστο και οι υποσχέσεις της εταιρείας για εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών.
Πριν από λίγες ώρες η Xiaomi ανακοίνωσε πως η πρώτη παρτίδα της συσκευής θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας την ερχόμενη Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της.
Αρχικά θα κυκλοφορήσουν μόνο 50.000 συσκευές και περίπου δυο εβδομάδες αργότερα, στα μέσα Νοεμβρίου η Xiaomi θα διαθέσει μια δεύτερη μεγαλύτερη παρτίδα περίπου 250.000 συσκευών.
Ενώ αρχικά είχε ανακοινώσει πως το Mi-Two θα κυκλοφορούσε με αποθηκευτικό χώρο 16GB, ο ιδρυτής της εταιρείας άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να προσφέρει μια δεύτερη έκδοση της συσκευής με 32GB, στην τιμή των 369 δολαρίων, περίπου 285 ευρώ. Η έκδοση στα 16GB διατηρεί την αρχική τιμή που είχε ανακοινώσει η εταιρεία, στα 225 ευρώ.
Παρά την χαμηλή τιμή του, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi-Two είναι εντυπωσιακά και όχι απλά συγκρίνονται, αλλά ξεπερνούν ακριβότερες συσκευές άλλων εταιρειών.
Με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4, 2GB Ram και οθόνη 4.2 ιντσών ανάλυσης 720p ξεπερνά σε «δύναμη» αρκετές γνωστές συσκευές, όπως το HTC One X και το Samsung Galaxy S3.
Σύμφωνα με τα πρώτα benchmarks μάλιστα, το κινητό είναι πάνω από δυο φορές ταχύτερο του Galaxy S3 στην επεξεργαστική ισχύ.
Το Mi-Two θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην αγορά της Κίνας, η Xiaomi όμως έχει ανακοινώσει πως σκοπεύει να το διαθέσει και στην Ευρώπη μέσα στο 2013, χωρίς να δίνει κάποια ενδεικτική ημερομηνία.
image509 Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορεί το Mi Two στην Κίνα
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση