GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσαγωγή του N. Φωτόπουλου για την κατάληψη στη ΔΕΗ...

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν  κατά μήκος της εισόδου του κέντρου έκδοσης εντολών της ΔΕΗ επί της οδού Μεσογείων, απωθώντας του...

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν  κατά μήκος της εισόδου του κέντρου έκδοσης εντολών της ΔΕΗ επί της οδού Μεσογείων, απωθώντας τους συνδικαλιστές που επιμένουν στην κατάληψη του κτιρίου.
Προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση μεταξύ των ανδρών των ΜΑΤ και των συνδικαλιστών και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου.
«Τον αγώνα δεν τον εγκαταλείπουμε… δε θα κάνουμε την εγκληματική κίνηση να βυθίσουμε στο σκοτάδι τον κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων o N. Φωτόπουλος.
Λίγο νωρίτερα, στο κτίριο μετέβη εκ νέου εισαγγελέας προκειμένου να πείσει τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσουν, όπως επίσης και ο γενικός διευθυντής του κέντρου ο οποίος συνομίλησε για λίγη ώρα με το πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.
Η ΓΕΝΟΠ συνεχίζει την κατάληψη του κτιρίου παρά την εισαγγελική εντολή να αποχωρήσει, ενώ το υπουργείο Περιβάλλοντος και η ΔΕΗ εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από την ανακοίνωση της αστυνομίας, στην οποία αναφέρεται ότι δεν έχουν καταγγελθεί αξιόποινες πράξεις στην κατάληψη του κτιρίου.

2 σχόλια

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTA ΠOY ZHTAΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ .ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση