GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επόμενο Nexus smartphone θα παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβριο με Android 4.2 Jelly Bean (;)

Οι φήμες για το νέο Nexus smartphone συνεχίζονται, με την ιστοσελίδα Androidandme να ισχυρίζεται ότι έχει έγκυρες πληροφορίες από τρε...

Οι φήμες για το νέο Nexus smartphone συνεχίζονται, με την ιστοσελίδα Androidandme να ισχυρίζεται ότι έχει έγκυρες πληροφορίες από τρεις διαφορετικές πηγές πως η Google θα παρουσιάσει το επόμενο Nexus μέσα στον Οκτώβριο και μάλιστα στην εκδήλωση AllthingsD: Dive into Mobile (29-30 Οκτωβρίου).

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, δεν υπάρχει καμία νέα πληροφόρηση, αν και μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί αρκετές διαφορετικές εκδοχές για τον κατασκευαστή και το λειτουργικό σύστημα. Η τελευταία που ακούσαμε αφορούσε το tabletphone της HTC, ενώ παλαιότερα θεωρήθηκε ότι το νέο Nexus θα είναι κάποια παραλλαγή του LG Optimus G.

Πάντως, δεν αποκλείεται να είναι και το Samsung Galaxy Nexus Plus, που εθεάθη σε κατάλογο της αλυσίδας καταστημάτων Carphone Warehouse, με λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean (ίσως σε νέα έκδοση 4.2).
[via Androidandme]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση