GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μουσική» παράσταση στο Nurburgring

Η ολοκαίνουργια BMW M3 δεν προδίδει τη «μουσική» της παράδοση. Ο ξεχωριστός ήχος του κορυφαίου μοντέλου της BMW ακούγεται ξεκάθαρα στο β...

Η ολοκαίνουργια BMW M3 δεν προδίδει τη «μουσική» της παράδοση. Ο ξεχωριστός ήχος του κορυφαίου μοντέλου της BMW ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο που παρακολουθεί την καμουφλαρισμένη M3 ενώ πραγματοποιεί δοκιμές στο Nurburgring.
Η υπερτροφοδότηση, όπως φαίνεται, δεν επηρέασε τις ηχητικές επιδόσεις του μοντέλου. Λεπτομέρειες για τον κινητήρα της νέας M3, που θα παρουσιαστεί το 2014, δεν υπάρχουν προς το παρόν. Ωστόσο, αναμένεται να είναι πιο ισχυρός από το σημερινό. Επιπλέον, η χρήση ανθρακονήματος και αλουμινίου, θα τον καθιστά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι δεν έχουμε βέβαια για μία από τις ήδη υπάρχουσες εξακίλυνδρες μονάδες με υπερτροφοδότηση (τις N54 και N55).
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ελπίδες για επιδόσεις ανάλογες με αυτές της E60 M5 με τον V10 κινητήρα.
Δείτε το βίντεο από τη δοκιμή της νέας M3…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση