GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι "επαναστάτες" της Συρίας κατακρεούργησαν Ελληνορθόδοξο ιερέα...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ .   Σήμερα ο ιερέας της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Συρίας Fadi Jamil Haddad, ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/.  
Σήμερα ο ιερέας της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Συρίας Fadi Jamil Haddad, βρέθηκε νεκρός και ακρωτηριασμένος στην Qattana, μια συνοικία της Δαμασκού.
Ο Ελληνορθόδοξος ιερέας ιερουργούσε στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Qattana και είχε απαχθεί από τους «εξεγερμένους» επαναστάτες στη Συρία, που θέλουν να...
«εκδημοκρατίσουν» τη χώρα.
Για την απελευθέρωσή του οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ και σύμμαχοι της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας, είχαν ζητήσει 550.000 ευρώ. Η Ελληνορθόδοξη κοινότητα, αλλά και όλες οι άλλες χριστιανικές εκκλησίες της Συρίας, είχαν συγκεντρώσει το ποσό των 150.000 ευρώ.
Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, που χρηματοδοτούν και ενισχύουν οι ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, αραβικά δικτατορικά καθεστώτα και η βρεβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ευρωπαϊκή Ένωση, χρεώνονται με ένα ακόμη έγκλημα και μάλιστα ενός ιερέα.
Ευχόμαστε, αν και ουδεμία σχέση έχουμε με θρησκείες και τέτοιου είδους αλισβερίσια, το αίμα του Ελληνορθόδοξου ιερέα στα κεφάλια του Βαρθολομαίου και του Ιερώνυμου, που μέχρι σήμερα σιωπούν ένοχα και ακόμη πιο επικίνδυνα που μαζί με τον υπάλληλο του ΝΑΤΟ Αβραμόπουλο -και τη συνδρομή του κ. Τσίπρα- ετοιμάζονται να υποδεχθούν στην Ελλάδα Χριστιανούς πρόσφυγες από τη Συρία.
Δωσίλογοι, πολιτικοί υπάλληλοι των σιωνιστών και εσείς δήθεν ταγοί της Ορθοδοξίας, οι Χριστιανοί της Συρίας δίνουν τη μάχη τους εναντίον του ιμπεριαλισμού μαζί με τους μουσουλμάνους της Συρίας, στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησής τους και του προέδρου Άσαντ. Δεν έχουν ανάγκη ελεημοσύνης! Το αίμα τους στα κεφάλια σας και στα παιδιά σας!
ΟΜΑΡ Σ.

1 σχόλιο

  1. δεν το συζητάμε καν..ο παπάς φταίει


    £υριζα.ΚΚΕ.Ανταρσυα.Αλληλ-έγκυοι
    ΔΗΚΚΙ. Νεο Ρεύμα. Γλέζος
    Στρατούλης. Δούρου κλπ

    και ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση