GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Κωσταράκος θέτει σε επιφυλακή τις μονάδες σε όλη την Ελλάδα αντί απλά να βάλει κάγκελα της προκοπής στην είσοδο του ΥΠΕΘΑ

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας ζητά να λάβουν άμεσα όλες οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων , ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος. Με σήμα που έστειλε ...

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας ζητά να λάβουν άμεσα όλες οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων , ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος.
Με σήμα που έστειλε πριν από λίγο στις μονάδες όλης της επικράτειας ο Α/ΓΕΕΘΑ ζητά έκτακτα μέτρα φρούρησης των μονάδων και των αποθηκών οπλισμού και πυρομαχικών. Το σήμα Κωσταράκου όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει συναγερμό παντού και δείχνει τον έντονο προβληματισμό που προκάλεσε η εισβολή στο ΥΕΘΑ.
Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος “επιθεώρησε” όλες τις σκοπιές στο στρατόπεδο Παπάγου, μετά από τα γεγονότα.
Όλα αυτά βέβαια είναι ωραία και καλά για να τα γράφουμε εμείς οι δημοσιογράφοι και “επικοινωνιακά” πολύ για όσους αισθάνονται ότι έχει πληγεί η εικόνα τους από τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη.
Όμως επί της ουσίας το μόνο βέβαιο είναι ότι επιβαρύνουν κι άλλο το πολύ άσχημο κλίμα που επικρατεί εντός κι εκτός στρατεύματος.
Από ποιον και τι κινδυνεύουν οι ΕΔ και οι μονάδες τους ώστε να απαιτούνται έκτακτα μέτρα ασφαλείας; Υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο “κίνδυνο”; Ή απλά πρόκειται για ένα μήνυμα της ηγεσίας προς τα στελέχη ότι πρέπει γενικώς να βρίσκονται σε εγρήγορση.
Επιπλέον όλη η κινητοποίηση που παρατηρείται γύρω από την ασφάλεια του ΥΕΘΑ νομίζουμε ότι αρχίζει να γίνεται τουλάχιστον υπερβολική.

6 σχόλια

  1. ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ Ν'ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Α ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Είχε και ντουντούκα στην επιθεώρηση; Αχ αυτή η αβάσταχτη ελοφρότητα του γαλονά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ορισμένοι που σημερα υπερθεματίζουν ψευτο-πατριωτικά και φασιστο-στρατοκαυλικά ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΤΑΝ έγιναν τα ιδια πριν απο ένα χρόνο....ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ.

    http://www.youtube.com/watch?v=wyL1o6iscSc

    ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ....ΚΑΘΙΚΙΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βούτα στη λέκανη και τράβα το καζανάκι. Βρόμισε ο τόπος με τα γουργουρητά σου. Άιντε μπράβο. Ξεπέρασες και τον πρόεδρο της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον ανώνυμο στοχαστή 8:56:00. Αν ήταν καφενείο δε νομίζω ότι θα αποκαλούσες όλους τους άλλους που δεν έχεουν την ίδια άποψη με σένα καθίκια. Θα βοβόσουνα, ετσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση