GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Μπερλουσκόνι θέλει να «μεταρρυθμίσει τη δικαιοσύνη στον πλανήτη»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι αισθάνεται «υποχρεωμένος» να παραμείνει στην πολιτική «για να μεταρρυθμίσει την δικαιοσύνη στον πλανήτη...

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι αισθάνεται «υποχρεωμένος» να παραμείνει στην πολιτική «για να μεταρρυθμίσει την δικαιοσύνη στον πλανήτη». Ωστόσο επιβεβαίωσε ότι δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα για πρωθυπουργός.
«Επιβεβαιώνω την απόφασή μου να μην υποβάλω υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία», δήλωσε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου.
Σε ένα από τα τηλεοπτικά κανάλια του, το TG5, ο Μπερλουσκόνι είχε αφήσει νωρίτερα να αιωρείται η αγωνία, ανακοινώνοντας ότι «θα υπάρξουν συνέπειες», μετά την ετυμηγορία εναντίον του.
«Νιώθω υποχρεωμένος να παραμείνω στον χώρο της πολιτικής για να μεταρρυθμίσω την δικαιοσύνη στον πλανήτη» δήλωσε με σιβυλλικό τρόπο εξηγώντας ότι ορισμένοι «πολίτες δεν έχουν καταλάβει» αυτό που του συνέβη.
Την Τετάρτη ο Μπερλουσκόνι, 76 ετών, είχε επισήμως ανακοινώσει ότι δεν θα υποβάλει υποψηφιότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού, στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2013. Δεν είπε όμως ότι θα εγκαταλείψει και κάθε πολιτική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση