GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδήλωση στην πρώτη επέτειο του «Occupy» στην Ουάσιγκτον

Με αφορμή την πρώτη επέτειο από την εμφάνιση του κινήματος καταληψιών «Οccupy» στην Ουάσιγκτον, περίπου πενήντα άνθρωποι διαδήλωσαν σή...

Με αφορμή την πρώτη επέτειο από την εμφάνιση του κινήματος καταληψιών «Οccupy» στην Ουάσιγκτον, περίπου πενήντα άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα πραγματοποιώντας πορεία η οποία προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα στην κυκλοφορία στο κέντρο της πρωτεύουσας κατά τις πρωινές ώρες.
Φωνάζοντας συνθήματα κατά των κοινωνικών ανισοτήτων, ή για την αυξημένη επιρροή που ασκούν οι επιχειρήσεις στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, οι διαδηλωτές διέσχισαν κατά κύριο λόγο την Κ Street, όπου βρίσκονται πλείστα γραφεία δικηγορικών εταιριών και λόμπι.
Οι διαδηλωτές δεν επεχείρησαν να μεταβούν στην πλατεία ΜακΦέρσον, η οποία βρίσκεται επί της ιδίας οδού, την οποία το «κίνημα κατά της Ουόλ Στριτ» είχε καταλάβει για μεγάλο διάστημα, από την 1η Οκτωβρίου 2011 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2012.
Στις 17 Σεπτεμβρίου περίπου 1.000 άτομα είχαν εορτάσει στη Νέα Υόρκη την πρώτη επέτειο του κινήματος Occupy Wall Street, με διαδηλώσεις που χαρακτηρίσθηκαν από τις έντονες αψιμαχίες με την αστυνομία και οι οποίες κατέληξαν σε 180 συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση