GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλγαράκης: "Δεν έχουμε λογαριασμό και off shore..."

Με σχόλιο στο Twitter απάντησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης στο ότι η σύζυγός του, Αικατερίνη Πελέκη περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγ...

Με σχόλιο στο Twitter απάντησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης στο ότι η σύζυγός του, Αικατερίνη Πελέκη περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ με τους καταθέτες της τράπεζας HSBC. 

Αναλυτικά το σχόλιο του:
«Ζούμε εποχές του αλήστου μνήμης Τόμπρα!
Τα χαλκεία του αποπροσανατολισμού και της παραπληροφόρησης προσπαθούν για άλλη μια φορά να με πλήξουν ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.
Η περίφημη λίστα Λαγκάρντ, αφού επί δύο χρόνια την περιέφεραν από γραφείο σε γραφείο, αφού την έχασαν και την ξαναβρήκαν, αφού από CD έγινε USB, αφού εξαφανίστηκε στην πρωτότυπη μορφή της, αφού οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ που την είδαν δήλωσαν στην Βουλή ότι δεν υπάρχει κανένα όνομα πολιτικού, αφού οι αρμόδιοι υπουργοί διαβεβαίωναν ότι είναι παράνομη και δεν έχει μπορεί να αξιοποιηθεί περαιτέρω, τώρα «κρεμάστηκε» στα περίπτερα με την λογική της εποχής Τόμπρα και με στοχοποιεί.
Δηλώνω κατηγορηματικά: Ούτε εγώ, ούτε η σύζυγος μου είχαμε ή έχουμε καμία εξωχώρια εταιρεία ούτε λογαριασμό στο εξωτερικό. Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα για μια ακόμη φορά».

3 σχόλια

  1. Μακελειό στη ΝΔ.
    Απειλούν με διαγραφές τους Νεοδημοκράτες τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ ! Μετά τη ψήφιση των μέτρων θα φαγωθούν Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί βουλευτές, καθώς και αυτοί της λαϊκής Δεξιάς, και θα επικρατήσουν αυτοί του πρώην ΛΑΟΣ και του πρώην σημιτικού πασοκ ( Διαμαντοπούλου, γυναίκα Πάγκαλου κλπ ). Ο Αντωνάκης- Κωλοτούμπας, ζηλώσας δόξαν ΓΑΠ, προδίδει τον Ελληνικό λαό, και διαλύει την Νέα Δημοκρατία, εξωπετώντας παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες.
    Ενδειχτικό της διάλυσης του κόμματος, εξαιτίας των νέων μέτρων, είναι η κινητοποίηση μόλις μερικών δεκάδων χειροκροτητών στον Άγ. Δημήτριο ( 20-30 νεολαίοι όλοι κι όλοι ), ενώ υπάρχουν διαλυτικές τάσεις στην ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ και ΔΑΚΕ, που θα γιγαντωθούν όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα ! Στις κάλπες τα ποσοστά ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ πολλοί ντρέπονται που είναι υποψήφιοι με αυτά τα κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντοράκης: 'Ένσημα μηδέν…Κρατικοδίαιτες θέσεις πολλές…
    Ακίνητα και κινητά απροσδιόριστα .

    Μπήκε στην πολιτική “ξεβράκωτος ως υποτακτικός της Ντόρας ” και βγήκε με κότερα, πισίνες και απροσδιόριστες off shore …!

    Ο Ντοράκης με αδιάσειστα στοιχεία περί ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι αυτός . http://www.scribd.com/doc/91829252( Μανώλης Χατζησάββας Ρόδος) και όποιος έχει τα @ρχίδια ας τα διαψεύσει συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου

    ΑΙΔΩΣ ΝΤΟΡΑΚΗ …ΣΕ ΠΗΡΑMΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας για την Προανακριτική Επιτροπή...(Ψήφισαν 282 ΒΟΛΕΥΤΕΣ )
    Ελαβον :
    Γ. Βουλγαράκης- Ντοράκης
    167 ΝΑΙ , 91 ΟΧΙ , 17 ΠΑΡΩΝ ,1 ΛΕΥΚΟ ,6 ΑΚΥΡΑ

    Δήλωσε ο παρλαπίπας , κοτεράκιας , ο κωλο –νακιώτης ότι το νόμιμο είναι και ηθικό για να δικαιολογήσει την ίδρυση ΟΦΣΟΡ εταιριών που ίδρυσε με προφανή σκοπό την απόκρυψη της τεράστιας περιουσίας του και την σχετική φοροαπαλλαγή.
    (Δηλωμένα 52 ακίνητα, συν κότερα, συν καταθέσεις , συν κινητά , συν …)

    Ο ΝΤΟΡΑΚΗΣ εκφράζει την απολυτή διαφθορά των Μητσοτακό- πολιτικάντηδων.

    Αυτά τα ξεπουλημένα υποτακτικά δεν φοβούνται καμιά λαίκη αποδοκιμασία και καμία εθνική εξεταστική, επειδή ελέγχουν τους μηχανισμούς της.

    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ …
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ…



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση