GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφόρησε ο Opera 12.1 για Android...

Η νεότερη έκδοση ενός εκ των δημοφιλέστερων browsers για Android κυκλοφορεί από σήμερα στο Play Store και περιλαμβάνει αρκετές σημαν...

Η νεότερη έκδοση ενός εκ των δημοφιλέστερων browsers για Android κυκλοφορεί από σήμερα στο Play Store και περιλαμβάνει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά. Πέρα από τη βελτίωση της συμβατότητας με συσκευές Ice Cream Sandwich και Jelly Bean καθώς και βελτιώσεις σταθερότητας και επιδόσεων, ίσως το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό του browser είναι η ενσωμάτωση ενός συστήματος ασφαλείας.
Αυτό ενεργοποιείται όταν ο χρήστης προσπαθήσει να μπει σε κάποια ιστοσελίδα που έχει επισημανθεί ως ύποπτη και προειδοποιεί το χρήστη για τον κίνδυνο.
Ενισχύοντας την υποστήριξη για τα πρότυπα Web, ο Opera χρησιμοποιεί τώρα το πρωτόκολλο SPDY, ένα νέο προηγμένο τρόπο επικοινωνίας με web servers που βελτιώνει το χρόνο εμφάνισης των ιστοσελίδων.
Ήδη πολλές ιστοσελίδες όπως το Twitter και το Google Search τροποποιούν της υπηρεσίες τους ώστε να εκμεταλλεύονται τη συγκεκριμένη τεχνολογία στο έπακρο.

Για την καλύτερη επικοινωνία με συσκευές και web-servers η νέα έκδοση χρησιμοποιεί ακόμα τεχνολογία WebSockets η οποία προσφέρει αμφίδρομη επικοινωνία μέσω μιας σύνδεσης TCP.
Όπως πάντα, ο Opera υποστηρίζει ακόμα συγχρονισμό με τη desktop έκδοση του browser, ενσωμάτωση υπηρεσιών sharing στο Twitter και στο Facebook καθώς και άνετη ανάγνωση ιστοσελίδων ανεξαρτήτως του μεγέθους της οθόνης.
Ο Opera 12.1 διατίθεται δωρεάν στο Play Store για συσκευές με chipset ARM v5, ARM v7, MIPS και x86.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση