GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το υβριδικό Outlander PHEV

H Mitsubishi παρουσίασε το Outlander PHEV, ένα υβριδικής τεχνολογίας crossover μοντέλο, το οποίο δανείστηκε την τεχνογνωσία του πρωτότ...

H Mitsubishi παρουσίασε το Outlander PHEV, ένα υβριδικής τεχνολογίας crossover μοντέλο, το οποίο δανείστηκε την τεχνογνωσία του πρωτότυπου μοντέλου PX-MiEV, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Τόκιο.
Το νέο Mitsubishi Outlander PHEV χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερα «αθλητικό» στυλ και το δυναμικό του design, αλλά το σημαντικότερο είναι η μεγάλη αυτονομία που προσφέρει και η μικρή εκπομπή ρύπων CO2.
Συγκεκριμένα, το μοντέλο παραγωγής θα εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.000 κ.εκ., ένα συσσωρευτή 12 kWh, ιόντων λιθίου, καθώς και 2 ηλεκτροκινητήρες για τον εμπρός και τον πίσω άξονα, που αποδίδουν 82 ίππους και 195Nm ροπής.
Το υβριδικό σύστημα επιτρέπει στο νέο crossover να ταξιδέψει 55 χιλιόμετρα αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια και 880 χιλιόμετρα συνολικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα το Outlander PHEV θα καταναλώνει μόνο 1,6 λτ./100 χλμ.
Υπάρχουν 3 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης για το υβριδικό Outlander:
-Pure (το όχημα θα κινείται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια)
-Series (το όχημα θα καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια και ο βενζινοκινητήρας απλά θα φορτίζει τις μπαταρίες)
-Parallel (ο κλασικός τρόπος λειτουργίας ενός υβριδικού αυτοκινήτου)
Τέλος, το Outlander PHEV θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ιαπωνία στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση