GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλικό παπί για πρώτη φορά από την Peugeot

Η γαλλική εταιρία Peugeot, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μικρών κυρίως μοτοσυκλετών αλλά και των scooter μέχρι τώρα, επεκτείνει την γκ...

Η γαλλική εταιρία Peugeot, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μικρών κυρίως μοτοσυκλετών αλλά και των scooter μέχρι τώρα, επεκτείνει την γκάμα της στην κατηγορία των «παπιών».
Τώρα που το παπί χάνει διαρκώς έδαφος σε μερίδια από τα διαρκώς αυξανόμενα και εξελισσόμενα scooter, η Peugeot αποφάσισε να πάει κόντρα στο ρεύμα και να μπει στην άγνωστη μέχρι τώρα για την ίδια αγορά των παπιών.
Τα δεδομένα αυτά όμως έχουν και τα θετικά τους καθώς η παρουσία της γαλλικής εταιρείας, δεν περνά απαρατήρητη, ειδικά όταν δει κανείς την τιμή του νέου της μοντέλου που ακούει στο όνομα VOX και έχει κινητήρα 110 κυβικών.
Η νέα πρόταση της Peugeot επικεντρώνεται στην οικονομία καυσίμου, με επίσημη κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 1,6 lt/100 km και αυτονομία που αγγίζει τα 300km ανά γέμισμα.
Η νέα αυτή προσέγγιση της εταιρίας στην οικονομική αστική οδήγηση θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την 1η Νοεμβρίου 2012 με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, στην εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή των 1.299€.
Κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου είναι οι μαύρες ζάντες με τις ασημί λεπτομέρειες, το μαύρο πιρούνι και ο μπροστινός δίσκος ‘μαργαρίτα’ με κόκκινη ανοδιωμένη δαγκάνα.
Το νέο VOX θα είναι διαθέσιμο σε τρείς χρωματισμούς, (μαύρο, κόκκινο, ασημί).
Ακολουθούν τα πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά του PEUGEOT VOX 110cc
Κινητήρας 4χρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος
Κυβισμός 109,7 cc
Τροφοδοσία Συμβατικό καρμπυρατέρ
Συμπλέκτης Υγρός πολύδισκος, αυτόματος
Εκκίνηση Μίζα και μανιβέλα
Μέγιστη Ισχύς (Hp/rpm) 7.5/8500
Μέγιστη Ροπή (Nm/rpm) 6.8/6000
Ανάρτηση εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι
Πίσω ανάρτηση Δύο αμορτισέρ
Εμπρός Φρένο Δίσκος 220 mm
Πίσω φρένο 110 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1890x 690 x 1115 mm
Μεταξόνιο 1230 mm
Ύψος σέλας 780 mm
Βάρος (στεγνό) 96 kg
Ρεζερβουάρ 4,5 l
Κατανάλωση (L/100km) 1.6 l
Ελαστικό εμπρός 2.50-17
Ελαστικό πίσω 2.75-17

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση