GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο στο PRESS-GR: O Πρύτανης του ALBA αναλαμβάνει χρέη Γενικού... "Golden" Διευθυντή στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος"

Από τον Κώστα Ζωγράφο. Ο κεφαλλονίτης κ. Νίκος Τραυλός , Πρύτανης στο ALBA Business School , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.

Ο κεφαλλονίτης κ. Νίκος Τραυλός, Πρύτανης στο ALBA Business School, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PRESS-GR, προορίζεται -μετά από προσωπική απόφαση του προέδρου της ΝΔ- να αναλάβει την προκλητικά αμειβόμενη θέση του Γενικού Διευθυντή του διεθνούς αερολιμένα "Ελ. Βενιζέλος", παραγκωνίζοντας άλλους υποψήφιους για την πολυπόθητη καρέκλα (όπως ο κ. Πάνος Λειβαδάς).
Ο κ. Τραυλός έχει λάβει το πρώτο του πτυχίο στα Οικονομικά (1971-1975), από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έπειτα με υποτροφία της Εθνικής Τράπεζας συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές (MBA) στο Stern Business School (NYU). Εν συνεχεία, με υποτροφία του NYU ολοκλήρωσε και το αντίστοιχο διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών στα Χρηματοοικονομικά, το 1984. Η κύρια ενασχόλησή του ήταν και είναι ακαδημαϊκή. Έχει διδάξει στα πανεπιστήμια NYU, Barouch College και Boston College των Η.Π.Α., στο Cardiff Business School της Μεγάλης Βρετανίας και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο ALBA Graduate Business School στην Ελλάδα. Από το 1998 είναι Πρύτανης και κάτοχος της ακαδημαϊκής έδρας «Καίτη Κυριακοπούλου» στη χρηματοοικονομική, στο ALBA. Έχει επίσης διατελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων αρκετών εταιρειών, μέλος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 2004-2009, όπως και της Επιτροπής Ανταγωνισμού από το 2009. Στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η έρευνα που κατευθύνεται στα εγκυρότερα διεθνή επιστημονικά περιοδικά του κλάδου.
"Βαρύ" το βιογραφικό του, αλλά ασήκωτος παραμένει ο μισθός που θα λαμβάνει -καλώς εχόντων- o Πρύτανης, σε μια περίοδο που οι αποδοχές μισθωτών και συνταξιούχων περιορίζονται καθημερινά και η στρατιά των ανέργων διογκώνεται.. Οι ετήσιες αποδοχές του θα αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 650.00 ευρώ! Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα λαμβάνει ετήσια αποζημίωση 400.000 δολαρίων, συν 50.000 δολάρια έξοδα κίνησης. Το ποσό αυτό ισούται με 320.000 ευρώ, ήτοι τις μισές περίπου αποδοχές του διευθυντή του αεροδρομίου μιας χώρας που βρίσκεται ζει στην εντατική εδώ και χρόνια πια.

6 σχόλια

  1. Κοίτα γκόλντεν. Μη σε πιάσω να παίρνεις πιο πολλά απο500 ευρώ γιατί θα φάς πακέτο.Μαζί με τον ηλίθιο που τριγυρνά ανά την υφήλιο. 500 ευρώ λένε οτι δίνουν για την καινούργια εργασία. Άρα εσύ είσαι κάτο απο 500/ μην μας κάνεις να σε ψάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι θα φάτε ψάξιμο. 500 ευρώ και όχι παρά πάνω θα πάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αΝ ΉΘΕΛΕ Ο ΠΡΎΤΑΝΗς ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ, Ας ΈΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΈΔΡΑ ΤΟΥ. Αφου πήγε εκεί θα πάρει, όπως όλοι μας, 500 ευρωπουλάκια. Όχι περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 400 ευρωπουλάκια, θα πάρετε κύριε που έχετε ζέστη και εμείς ψοφάμε στο κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ; ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ; ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι το σούπερ μαργκετ μας σας ανακοινωνει ,στο ράφι τον ΛΗΓΜΈΝΩΝ θα βρείτε.. Μακαρόνια ληγμένα 3 μηνών μονό 0.20 λεπτά τα δυο κιλά.

    Κονσερβα βοιου κρεατος ληγμένη μόνο τριών μηνών 0.50..

    Νερό εμφιαλωμένο γερμανικο ληγμενο μόνο έξι μηνών 0.15 λεπτά η εξάδα..

    Σοκολάτα Ελβετίας ληγμένη πέντε μηνών ΜΟΝΟ 0.40 λεπτά..

    Κατεψυγμένο μπαρμπούνι μεσογείου ληγμενο μόνο εφτά μηνών..1,23 το κιλό..

    Κατεψυγμένο Αρνάκι γάλακτος νέας Ζηλανδίας ληγμενο ενός έτους μόνο 1,27 το κιλό , όσπρια, λαχανικά ... Κ.Τ.Λ ..Κ.ΤΛ...Κ.Τ.Λ... ΌΤΙ ΠΆΘΕΤΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΘΎΝΗ ΔΊΚΙΑ ΣΑΣ ΛΈΝΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΆΩ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΛΈΩ ΕΓΏ;

    Ρε πούστηδες να μην είχα εστιατόριο να ΤΆΙΖΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΥΣ..

    ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΡΕ ΜΙΧΑ Ο ΕΦΕΤ πόσους υπάλληλους έχει ρε ΜΑΛΑΚΑ;

    ΠΟΣΟΥΣ; ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ 17 -20 ΆΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΈΦΤΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΆΔΙΟ ΕΙΝΑΙ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης ..Ο.Π.Λ.Α.. ΠΟΙΟΙ ΆΡΑΓΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση