GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορούσαμε να πιάσουμε τις Red Bull»...

Το γεγονός ότι η McLaren δεν ήταν αρκετά γρήγορη για να ανταγωνιστεί τις Red Bull παραδέχτηκε ο Λιούις Χάμιλτον, μετά τις κατατακτήριες ...

Το γεγονός ότι η McLaren δεν ήταν αρκετά γρήγορη για να ανταγωνιστεί τις Red Bull παραδέχτηκε ο Λιούις Χάμιλτον, μετά τις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Ινδίας.
Ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος στον αυριανό αγώνα θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την τρίτη θέση, ωστόσο τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τον ρυθμό του μονοθεσίου του.
«Δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι για να βρεθούμε μπροστά από τη Red Bull, όμως σίγουρα μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο ρυθμός μας στις δοκιμές ήταν πολύ καλός και αυτό είναι που με ενθουσιάζει», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στη Ferrari:
«Η Ferrari είχε καλύτερο ρυθμό από εμάς, όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φορτίο καυσίμων είχαν. Αν μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή εκκίνηση και έχουμε καλές μονομαχίες τότε σίγουρα ο αγώνας μας θα είναι καλύτερος από τους τελευταίους μας», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση