GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμφύλιος στη Red Bull

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου των τριών πρώτων πιλότων του ινδικού γκραν πρι, δείχνει πως το κλίμα σ...

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου των τριών πρώτων πιλότων του ινδικού γκραν πρι, δείχνει πως το κλίμα στη Red Bull δεν είναι και τόσο ευχάριστο.
Η ξαφνική αποχώρηση του Μαρκ Γουέμπερ από την αίθουσα την ώρα που είχε γίνει ερώτηση στους Φέτελ και Αλόνσο, πυροδότησε τις φήμες για «εμφύλιο» στους «κόκκινους ταύρους».
Ο Αυστραλός πιλότος σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου είχε ένα περίεργο ύφος ιδιαίτερα όταν μιλούσε ο ομόσταβλός του, ενώ όταν οι δύο πρώτοι πιλότοι ρωτήθηκαν αν θέλει να πει κάτι ο ένας στον άλλον, ο Γουέμπερ αποχώρησε από την αίθουσα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί την επίπληξη της FIA ενώ στη συνέχεια απολογήθηκε για την κίνησή του.
Ωστόσο, το αφεντικό της Red Bull, Μάρκο Χέλμουτ, έσπευσε να δικαιολογήσει την κίνηση του Αυστραλού, τονίζοντας πως επειδή η πτήση του ήταν νωρίς ήθελε να φύγει ώστε να προλάβει να πάει στο αεροδρόμιο.
Ο Γουέμπερ μετά το γκραν πρι της Ινδίας έπεσε στην τέταρτη θέση και πλέον απέχει 73 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Σεμπάστιαν Φέτελ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση