GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για το repeat ο Λεμπ

Να επαναλάβει την προπέρσινη επιτυχία, κατακτώντας το πρωτάθλημα εντός έδρας πριν τη λήξη της χρονιάς, θέλει ο Σεμπαστιάν Λεμπ. Ο Αλ...

Να επαναλάβει την προπέρσινη επιτυχία, κατακτώντας το πρωτάθλημα εντός έδρας πριν τη λήξη της χρονιάς, θέλει ο Σεμπαστιάν Λεμπ.
Ο Αλσατός οδηγός της Citroen έχει πολλές πιθανότητες να στεφθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής για ένατη φορά στην καριέρα του στον 11ο γύρο της σεζόν, με τον ίδιο να δηλώνει πως αυτός θα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να ολοκληρώσει την τελευταία του χρονιά.
«Υπάρχει τόσος κόσμος εδώ, σχεδόν σε όλες τις ειδικές, υπήρχαν στην αρχή και στο τέλος, παντού. Ανυπομονώ για αυτόν τον αγώνα. Πριν δύο χρόνια είχα κερδίσει το πρωτάθλημα σε αυτόν το γύρο και αυτή ήταν η καλύτερη ανάμνηση που είχα στους αγώνες. Τώρα είμαστε ακριβώς στην ίδια κατάσταση, ωστόσο έχουμε ακόμη τρεις δύσκολες ημέρες», ήταν τα λόγια του Αλσατού οδηγού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια:
«Ίσως την επόμενη σεζόν τρέξω σε τέσσερις ή πέντε γύρους. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Θα είναι ωραίο να τελειώσει η φετινή χρονιά εδώ με αυτόν τον αγώνα».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση