GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μεγαλύτερο διεθνές γεγονός roaming στις τηλεπικοινωνίες

Στο σημαντικότερο roaming γεγονός της χρονιάς για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, βρέθηκε η WIND , ως σύνεδρος αλλά και ως χορηγός του ...

Στο σημαντικότερο roaming γεγονός της χρονιάς για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, βρέθηκε η WIND, ως σύνεδρος αλλά και ως χορηγός του συνεδρίου BARG#80 που διεξήχθη 16-18 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Κατά το τριήμερο συνέδριο, περισσότεροι από 400 πάροχοι από όλο τον κόσμο, αριθμός κατά 30% αυξημένος σε σχέση με παλαιότερες αντίστοιχες συναντήσεις, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας.
Η WIND συμμετείχε δυναμικά στο BARG#80 στο πλαίσιο της στρατηγικής της για συνεχή διεύρυνση της παρουσίας της στην αγορά υπηρεσιών περιαγωγής. Σήμερα η WIND έχει συνεργασία με 526 ξένα δίκτυα 176 διαφορετικών χωρών τα οποία καλύπτουν τους συνδρομητές της όταν ταξιδεύουν εκτός Ελλάδος. Για την χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής από τους συνδρομητές της με οικονομικές χρεώσεις, η WIND έχει σχεδιάσει ειδικές υπηρεσίες όπως WIND Roamer, Data Roamer & WIND Euro Τalk.
Παράλληλα η WIND υποδέχεται στη χώρα μας ως επισκέπτες τους συνδρομητές των δικτύων αυτών και τους προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής και δεδομένων μέσα από το υπερσύγχρονο δίκτυο της και την εκτεταμένη γεωγραφική κάλυψη που αυτό παρέχει.
Η μεγαλύτερη κίνηση από ξένους επισκέπτες (inbound roaming) στο δίκτυο της WIND σημειώνεται την περίοδο Απριλίου-Οκτωβρίου, κατά την οποία συντελείται σχεδόν το 70% της ετήσιας κίνησης από περιαγωγή. Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που αφορούν την περιαγωγή δεδομένων στο δίκτυο της WIND. Ιδιαίτερα μετά την αναβάθμιση των υποδομών της εταιρείας και το νέο γρήγορο WIND 3G δίκτυο, σημειώθηκε αύξηση κατά 40% στο data roaming συγκριτικά με το 2011.
 Το μεγαλύτερο διεθνές γεγονός roaming στις τηλεπικοινωνίες
Το στοιχείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς επιβεβαιώνει την στρατηγική επιλογή της WIND η οποία συμπληρώνεται από την ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών με ξένα δίκτυα για υπηρεσίες GPRS & 3G. Τον τελευταίο χρόνο η WIND επέκτεινε περαιτέρω τις συνεργασίες της συνάπτοντας 19 νέες συμφωνίες GPRS και 22 νέες συμφωνίες 3G με δίκτυα του εξωτερικού.
Για την ενημέρωση των συνδρομητών της σχετικά με τις αναλυτικές χρεώσεις περιαγωγής εντός ΕΕ, η WIND έχει δημιουργήσει τον αριθμό κλήσης 1266 (δωρεάν εντός ΕΕ ή με χρέωση περιαγωγής για χώρες εκτός ΕΕ).
Επίσης όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό οι συνδρομητές WIND λαμβάνουν γραπτό μήνυμα με τις αναλυτικές χρεώσεις τους. Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στο www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση