GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος του μήνα στα καταστήματα η Samsung Galaxy Camera

Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Γερμανίας η νέα smart-camera της Samsung. Αυτό τουλάχιστον πρ...

Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Γερμανίας η νέα smart-camera της Samsung. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα του SammyHub, χωρίς όμως να αναφέρεται η ημερομηνία κυκλοφορίας της στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές αγορές. Η Galaxy Camera, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση IFA 2002, διαθέτει αισθητήρα 16.3 megapixel BSI CMOS, 21x οπτικό zoom και οθόνη αφής 4.77 ιντσών Super HD Clear LDC. Χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHz και πέρα από τν δυνατότητα λήψης video Full HD 1080p στα 30 καρέ ανα δευτερόλεπτο θα υποστηρίζει formats JPEG kai MP4 (MPEG4 AVC/H.264 με ήχο AAC).
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, διαθέτει ακόμα συνδεσιμότητα Bluetooth, 3G WiFi και κεραία GPS ενώ θα υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του Play Store. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν όχι μόνο να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους προγράμματα για λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών και video, αλλά και διάφορα άλλα προγράμματα και παιχνίδια.
Η προτεινόμενη τιμή της εταιρείας είναι 599 ευρώ, αρκετά υψηλή, αν αναλογιστούμε όμως το ότι η συσκευή αποτελεί ένα υβρίδιο tablet και αρκετά ποιοτικής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, μάλλον απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση