GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο 2014 η επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη

Επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε ρυθμούς ανάπτυξης από το 2014 προβλέπει στην τελευταία έκθεσή της για την ευρωζώνη η Deutsche Bank...

Επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε ρυθμούς ανάπτυξης από το 2014 προβλέπει στην τελευταία έκθεσή της για την ευρωζώνη η Deutsche Bank.
Όπως εκτιμά ο οίκος στην 22σέλιδη έκθεσή του με τίτλο «Mapping the recovery’s breadcrumbs», η ελληνική οικονομία θα παραμείνει σε ύφεση για το υπόλοιπο του 2012, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013, με στόχο την επιστροφή της στην ανάπτυξη από το 2014.
 Πιο αναλυτικά, η Deutsche Bank τοποθετεί στο 6,4% την ύφεση για το τρέχον έτος, στο 3% για το 2013, ενώ για το 2014 αναμένει ανάπτυξη της τάξης του 1,5%.
Η Deutsche Bank χαρακτηρίζει δεδομένη την τριετή παράταση του ελληνικού μνημονίου, παρά το γεγονός πως οι Ευρωπαίοι θα συνεχίσουν να το αρνούνται μέχρι να δημοσιοποιηθεί η πολυαναμενόμενη έκθεση της τρόικας.
Αλλά για τον οίκο, ακόμη σημαντικότερο θεωρείται το διήμερο 22-23 Νοεμβρίου. «Στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της 22ας και 23ης Νοεμβρίου οι Ευρωπαίοι θα λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις για την Ελλάδα», υποστηρίζουν οι αναλυτές της Deutsche Bank.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση