GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα ΟΧΙ και τα Ναι στη Βουλή θα είναι ιστορικά στον κυριακάτικο Τύπο που αποκαλύπτει‏...

Από το www.greekmme.gr . @ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΧΙ των Ελλήνων με βάση τα οικονομικά δεδομένα για το νέο Μνημόνιο 3 καταγράφει σ...



Από το www.greekmme.gr.

@ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΧΙ των Ελλήνων με βάση τα οικονομικά δεδομένα για το νέο Μνημόνιο 3 καταγράφει σύμφωνα με το www.greekmme.gr ο Κυριακάτικος επετειακός Τύπος με πολλές αποκαλύψεις για τις λίστες της ντροπής. Ο 'Ελεύθερος ΤΥΠΟΣ' τιτλοφορεί το κύριο θέμα του ότι "Το Βερολίνο προωθεί απόφαση με επείγουσες διαδικασίες-Λύση εξπρές για δόση και χρέος-Μαζί με την εκταμίευση των 31,5 δις ευρώ στο τραπέζι η χρηματοδότηση της διετούς επιμήκυνσης και η διευθέτηση του χρέους- 3 σενάρια για το χρέος με αποπληρωμή των διμερών δανείων, με μείωση επιτοκίων και κούρεμα χρέους με χορήγηση δανείου". Το 'ΒΗΜΑ' γράφει ότι "Πολιτικές περιπλοκές στο παρά πέντε της συμφωνίας με την τρόικα-Ρώσικη ρουλέτα και θρίλερ οι ψηφοφορίες στη Βουλή-Παιχνίδια της τελευταίας ώρας απειλούν την Κυβέρνηση, όλα τα μέτρα σε ένα άρθρο και όποιος αντέξει, ο Κουβέλης αρνείται ψήφο στα εργασιακά και ανήσυχος ο Βενιζέλος για βουλευτές του".
@Η 'ΑΥΓΗ' αναλύει ότι "Απελευθέρωση από τα δεσμά του Μνημονίου" ενώ το ΈΘΝΟΣ' προβλέπει ότι "Το μετέωρο βήμα της ΔΗΜΑΡ και το στοίχημα των 160 θετικών ψήφων-Ρήγμα στα κόμματα από τα ΟΧΙ και τα Ναι στα νέα μέτρα-Ευρωπαικό τελεσίγραφο για συμφωνία ως την Δευτέρα". Το 'ΑΡΘΡΟ' προσθέτει ότι "Τα σταθερά βήματα Σαμαρά αποκαθιστούν την αξιοπιστία της χώρας, προοιωνίζονται θετικές εξελίξεις-Επιστρέφει σε τροχιά Κυβέρνηση και οικονομία-εμφανίζονται τα πρώτα θετικά σημάδια σε τραπεζικό σύστημα, δημοσιονομικά και οικονομικά δεδομένα".
@Η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' υπογραμμίζει ότι "Πτέρυγα ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλλό-Ο Παπακωνσταντίνου στο λάκκο με τα φίδια-Αληλλοκαρφώνονται τώρα οι εξ απορρήτων του Παπανδρέου-Με το ένα πόδι στη φυλακή ο πρώην υπουργός Οικονομικών ειδικά μετά την κατάθεση Καπελέρη ότι προστάτεψε τους δέκα ύποπτους φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ-Και νέα μέτα 10 δις λόγω της επιμήκυνσης". Το 'ΠΑΡΟΝ της Κυριακής' συμπληρώνει ότι "Στη κόψη του ξυραφιου΄η Κυβέρνηση, απειλείται με κατάρρευση-Κολασμένο 48ωρο-Τα παίζει όλα για όλα ο Σαμαράς και ο Κουβέλης θέλει καθαρή νίκη και ας διαλυθεί ο κυβερνητικός συνπασπισμός, χαμένος έτσι κι αλλιώς ο Βενιζέλος".
@Η '΄ΒΡΑΔΥΝΗ' προτείνει "Πόση σύνταξη θα πάρετε με όλες τις ρυθμίσεις ανά ταμείο". Η ΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' καταγράφει ότι "Όλα θα κριθούν στη Βουλή-Η συνοχή της Κυβέρνησης και η δόση-Ανοιχτή γραμμή Σαμαρά με Βενιζέλο και Κουβέλη". Το 'ΠΡΩΤΟ Θέμα' αποκαλύπτει ότι "Τελεσίγραφο της Ευρωπαικής ένωσης στην Αθήνα, Πάτε στον Φώτη για δόση-Θέλουν ψήφους από όλους τους κυβερνητικούς εταίρους για όλα τα μέτρα-δραματικές διαβουλεύσεις με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ που θεωρείται βασικός παράγοντας σταθερότητας και ο οποίος ζητά διαπραγμάτευση".
@ΑΝΤΕ Και καλό ΟΧΙ με την μεγάλη επέτειο της ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση