GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Venue: Το απόλυτο dance club επιστρέφει και δονεί την Αθήνα της κρίσης!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιστροφή της φετινής σεζόν και ακόμα και παίρνει το χώρο του θρυλικού Villa Mercedes είναι σίγουρο ότι θα μα...

07f32ce9f73696a5d90f98e5515383d0 300x203 Venue: Το απόλυτο dance club επιστρέφει και δονεί την Αθήνα της κρίσης! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιστροφή της φετινής σεζόν και ακόμα και παίρνει το χώρο του θρυλικού Villa Mercedes είναι σίγουρο ότι θα μας αποζημιώσει!
Ο λόγος για τοVenue που δεν κάνει… περικοπές και μας υποδέχεται ξανά με dj sets που θα συζητηθούν και βραδιές στα Prive του που θα μας θυμίσουν παλιό καλό αθηναικό nightlife!
Villa Mercedes τέλος ! Τουλάχιστον προς το παρόν και με τη μορφή που το ξέραμε ως σήμερα. Επιστρέφει στην παλιότερη και επιτυχημένη all day εκδοχή του, ως Café Mercedes σε νέο χώρο στα βόρεια. Αλλά αν και το διάσημο club αποχωρεί από την αθηναική νύχτα με το «κεφάλι ψηλά» το κενό που θα αφήσει είναι αρκετά μεγάλο! Έτσι, ο Βασίλης Τσιλιχρήστος που μας έχει συνηθίσει να βγάζει τους άσους από το μανίκι του και επαναφέρει σε έναν δύσκολο φαινομενικά χειμώνα, το κορυφαίο dance club Venue από τα μέσα Οκτωβρίου. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο «μπροστά» έχει πάει το συγκεκριμένο brand το αθηναικό nightlife γιατί θα ήταν μάλλον γραφικό! Πάντως στην 2012 εκδοχή του, αναμένεται επίσης υπερπαραγωγή!
Παλιές δόξες του 2005 που θα επαναληφθούν…
ResizeofDSC01857 1024x768 Venue: Το απόλυτο dance club επιστρέφει και δονεί την Αθήνα της κρίσης!
Ο χώρος και η διακόσμηση κρατιέται – μέχρι τη στιγμή που γράφεται το κείμενο- , επτασφράγιστο μυστικό, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει main stage και Vip area για να υποδεχτεί και τους λάτρεις των dance χορευτικών αλλά και τους επώνυμους καλεσμένους από Ελλάδα και εξωτερικό.
Η παράδοση του venue να φιλοξενεί γνωστούς djs τις Κυριακές θα συνεχιστεί με επεισοδιακά guests τις Κυριακές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα ειδικά διαμορφωμένα bars (ναι θα τρώμε πλέον ανάμεσα στα extended remixes του Τσίλι) θα προσφέρoυν υψηλές sushi δημιουργίες και tapas για να… πάει κάτω η Belvedere! Όσον αφορά το πρόγραμμα στα decks, τις Παρασκευές θα παίζουν οι Playmen στα γνωστά mainstream- house μονοπάτια τους και τα Σάββατα τα ηνία θα κρατάει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος για να μας απογειώσει σίγουρα με ο,τι τελευταίο κυκλοφορεί στα διεθνή decks. Venue λοιπόν φέτος, και η house επιστρέφει στο…house της μετά από 3 χρόνια απουσίας!

3 σχόλια

  1. Και εμείς χεστήκαμε. Απ' τη χαρά΄μας, εννοείτε. Που εννώ ο κόσμος χάνετε, οι πουτάνες χτενίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Προδοτικά Καθάρματα της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς σήμερα, με αφορμή ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ την άνοδο της Φασιστικής και Ναζιστικής «Χρυσής Αυγής», προσπαθούν τα λαμόγια να ξαναγράψουν την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!!

    Τα Δεξιά αυτά Καθάρματα, που κατά το 90%, δεν έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση στην Κατοχή, αλλά αντίθετα συνεργάστηκαν με τον ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ελέω «Χρυσής Αυγής»…

    Με αφορμή την παράσταση “Corpus Christi” και τα γεγονότα περί αυτής, προσπαθούν τα ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ, να εξιλεωθούν από την ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    Αναφέροντας την «Ελένη» του Γκατζογιάννη (χορηγού και φίλου της Χούντας και του Γ. Παπαδόπουλου), ότι απαγορεύτηκε το ’80, από την (άκουσον-άκουσον) κακή Αριστερά!!!!

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ (ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ), ΒΡΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΙ ΗΤΑΝ;;;;;;;;

    ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!!!

    …ΕΣΕΙΣ ΜΙΣΟΡΙΞΙΕΣ… ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΟΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΧΙ-ΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΥ-ΔΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,

    ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ…

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ 3ο ΡΑΪΧ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεθύμανες; Ηρέμησες; Χαλάρωσες; Άντε κοιμήσου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση