GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθιώτιδος Νικόλαος: «Έχουμε κάνει το κουμάντο μας» (Vid)

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος την οικονομική κατάσταση της Εκκλησίας μιλώντας στη δ...


Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος την οικονομική κατάσταση της Εκκλησίας μιλώντας στη δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου του δημοτικού τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης TV100.
”Όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος αφορούν στην διοίκηση της Ιεράς Συνόδου και όχι σε όλες τις μητροπόλεις”, επισημαίνει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.Νικόλαος, καθησυχάζοντας παράλληλα για την συνέχιση του μεγάλου Φιλανθρωπικού έργου που επιτελείται στην Φθιώτιδα.
Ο κ.Νικόλαος ζητά την στήριξη της πολιτείας για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και την συνέχιση του φιλανθρωπικού έργου.
Ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε «μεγάλο παραμύθι» τα όσα λέγονται για την μεγάλη εκκλησιαστική περιουσία και τόνισε ότι τα έσοδα της Εκκλησίας είναι πολύ μικρότερα από όσα ίσως πιστεύει ο κόσμος, αφού πολλά ακίνητά της είναι ξενοίκιαστα και πολλά μισθώματα δεν εισπράττονται.




Πηγή:romfea.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση