GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η VODAFONE αποφάσισε για το όνομα των Σκοπίων!

Μπορεί να γελάς στην Ελλάδα με τον Κίτσου και την Τασούλα αλλά η  vodafone  αποφάσισε για το… όνομα των Σκοπίων. Θα είναι MACEDONIA. Δε...

Μπορεί να γελάς στην Ελλάδα με τον Κίτσου και την Τασούλα αλλά η  vodafone  αποφάσισε για το… όνομα των Σκοπίων. Θα είναι MACEDONIA.
Δείτε τον χάρτη..της Vodafone.. Η VODAFONE αποφάσισε για το όνομα των Σκοπίων!
Μπορεί να γελάς στην Ελλάδα με τον Κίτσου και την Τασούλα αλλά η vodafone αποφάσισε για το… όνομα των Σκοπίων. Θα είναι MACEDONIA.
Δείτε τον χάρτη..της Vodafone..
loutrakiblog.gr

1 σχόλιο

  1. Δείτε μια μέρα στο παγκόσμιας εμβέλειας και λήψης τηλεοπτικό κανάλι SKYNEWS τις ωραιότατες Διαδημίσεις που κάνει “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” προσκαλώντας ξένους επενδυτές στο έδαφός της και μετά να τα πούμε μεταξύ μας (και κάποιος από το εκλεκτό επιτελείο του να τα πει ιδιαιτέρως στον κ Πρωθυπουργό μας – ΕΓΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ οτι ΓΚΡΕΜΙΣΕ την Κυβέρνηση Μητσοτάκη στην οποία είχε τιμηθεί με τον θώκο του Υπουργού Εξωτερικών για το όνομα της…ΜΑΚΕΔΝΙΑΣ εάν δεν με απατά. λόγω ηλικίας, η μνήμη μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση