GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ιστορία περνά το VW Kombi

Μετά από 63 χρόνια, συνεχούς εμπορικής παρουσίας, το VW Kombi ολοκληρώνει τον κύκλο του, στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, όπως ανακοίνωσε το...

Μετά από 63 χρόνια, συνεχούς εμπορικής παρουσίας, το VW Kombi ολοκληρώνει τον κύκλο του, στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, όπως ανακοίνωσε το εργοστάσιο παραγωγής του στη Βραζιλία.
Η Βραζιλία είναι η μοναδική χώρα στην οποία παράγεται και πωλείται το διαχρονικό «βανάκι» της Volkswagen, αλλά η νέα νομοθεσία για την ασφάλεια, που θα ισχύσει από το 2014 και που προϋποθέτει σύστημα ABS και αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, για όλα τα αυτοκίνητα, σηματοδοτεί και το τέλος εποχής του μοντέλου.
Το Kombi (συμπεριλαμβανομένων και των παραλλαγών του) έχει συνδεθεί ακόμα και με το κίνημα των χίπις, στη δεκαετία του 70 και μαζί με το «Σκαραβαίο» είναι τα μακροβιότερα, σε εμπορική παρουσία μοντέλα της VW.
Στις 31 Δεκεμβρίου 2013, όταν και θα τερματιστεί η παραγωγή του, το εννιαθέσιο Kombi θα έχει συμπληρώσει 63 χρόνια ζωής (λανσαρίστηκε το 1950)!
Μέχρι τότε, το εργοστάσιο της VW στην πόλη Anchieta, κοντά στο Sao Paulo, θα συνεχίσει να παράγει 251 μονάδες ημερησίως, για τη βραζιλιάνικη αγορά.
 Στην Ιστορία περνά το VW Kombi
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση