GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικτές τάσεις στη Wall Street....

Μικτές τάσεις επεκράτησαν στο αμερικανικό χρηματιστήριο, παρά τα θετικά στοιχεία για τις αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας, οι οποίες ήταν ...

Μικτές τάσεις επεκράτησαν στο αμερικανικό χρηματιστήριο, παρά τα θετικά στοιχεία για τις αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας, οι οποίες ήταν λιγότερες των αναμενόμενων.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε στις 13.326,39 μονάδες, καταγράφοντας πτώση 0,14%, ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 3.049,38 μονάδες, με οριακές απώλειες 0,08%, ενώ ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με οριακά κέρδη 0,02%, στις 1.433 μονάδες.

1 σχόλιο

  1. H Coca Cola πάει Ελβετία και η ΦΑΓΕ Λουξεμβούργο ”

    Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 17:02
    Οι «πατριώτες» Έλληνες επιχειρηματίες βγάζουν τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό. Οι «πατριώτες» εφοπλιστές, - ναι εκείνοι οι οποίοι προκλητικά έλεγαν στον Αλέξη Τσίπρα «ψάξε να μας βρεις για να μας φορολογήσεις» - δεν θέλουν να πληρώνουν φόρους.

    Και ο ελληνικός λαός πληρώνει την διεθνή κρίση του καπιταλισμού, ο οποίος δεν έχει σύνορα.

    Ποια είναι το μήνυμα, που αργά ή γρήγορα θα στείλουν οι ξένοι επιχειρηματικοί και επενδυτικοί κύκλοι; «Εδώ δεν κάθονται οι δικές σας επιχειρήσεις στη χώρα, θέλετε να έρθουμε και να επενδύσουμε εμείς;».

    Πρώτη η ΦΑΓΕ, επέλεξε να μεταφέρει την έδρα της από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο. Ακολούθως η κερδοφόρα Coca Cola 3Ε σχεδιάζει να μεταφερθεί στην Ελβετία και διαπραγματεύεται τη μετοχή της στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

    Η Coca-Cola Hellenic ανακοίνωσε την εισαγωγή της στην premium κατηγορία του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου και την επικείμενη συμμετοχή της στο δείκτη FTSE 100, μέσω της ανταλλαγής μετοχών μεταξύ της Coca-Cola Hellenic και της Coca-Cola HBC AG. Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφασίζει επίσης ότι είναι συμφέροντες για την ίδια και το σύνολο των κατόχων των μετοχών και των ADSs της Coca-Cola Hellenic οι όροι της δημόσιας πρότασης ανταλλαγής. Η Coca-Cola HBC AG θα αποτελεί πλέον τη νέα μητρική εταιρεία του Ομίλου, με έδρα την Ελβετία, με παράλληλη εισαγωγή στο ΧΑ και στο NYSE μέσω ADSs.

    ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΊΤΕ ΡΕΕΕΕΕ, ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΈ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση