GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίκαια πήραν από ένα βαθμό Ολυμπιακός Β. και Παναιτωλικός (0-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Παναιτωλικό το οποί...



Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Παναιτωλικό το οποίο διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ύστερα από ένα δυνατό ματς, με πολλές μονομαχίες και λίγες καλές επιθετικές προσπάθειες μπροστά και στις δύο εστίες.
Το παιχνίδι ήταν καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα όπου…
…Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ.
Μέτριο το α” μέρος
Η δύναμη και το πάθος κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Παναιτωλικό. Ελάχιστες οι καλές επιθετικές προσπάθειες μπροστά και στις δύο εστίες. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν πρώτιστα τα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναιτωλικός δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες.
Πως έπαιξαν οι ομάδες
Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε με το ίδιο σχήμα, όπως στις δύο προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Γιαννιτσά και Δόξα Δράμας. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γκίτκος, ενώ την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά αποτέλεσαν οι Στουρνάρας, Γόγολος, Παλαιολόγος και Κατσιαρός. Οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν οι Στογιάνοφ και Πινδώνης. Μπροστά από αυτούς αγωνίστηκαν οι Γενγκά (δεξιά), Ογιαρμπίντε (αριστερά) και Ανιέτε στον άξονα, ενώ ο Κόλεφ ήταν η «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού.
Ο Νίκος Καραγεωργίου παρέταξε τον Παναιτωλικό με τερματοφύλακα τον Τακίδη, ενώ οι δύο πλάγιο οπισθοφύλακες της ομάδας του Αγρινίου ήταν οι Κούσας και Γκόλιας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Οι Αγκουάρο και Ιωάννου αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σφακιανάκης και Μπογκντάνοβιτς ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ. Στις πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Φαβάλι αριστερά, Μύγας δεξιά και Γιάνεφ στον άξονα, με τον Καμαρά να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Ολυμπιακός είχε τέσσερις καλές επιθετικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να αναπτυχθεί από τα άκρα με τους Φαβάλι και Μύγα και με τον Καμαρά να είναι δραστήριος στην επίθεση. Ωστόσο, ο Γκίτκος σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψε στο πρώτο ημίχρονο.
Το φιλμ του α” ημιχρόνου
8′ σέντρα Ανιέτε από τα δεξιά, κεφαλιά του Γενγκά μπλόκαρε ο Τακίδης.
23′ σουτ Φαβάλι έξω από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Γκίτκος.
25′ Ο Ογιαρμπίντε εκτέλεσε φάουλ, ο Πινδώνης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
39′ σέντρα Γενγκά, ο Πινδώνης βγήκε ως κρυφός φορ δεν μπόρεσε ωστόσο να βρει τη μπάλα με προβολή, μέσα από την μικρή περιοχή, για να μπλοκάρει τη μπάλα ο Τακίδης.
42′ σουτ Μύγα έξω από την περιοχή, ο Γκίτκος μπλόκαρε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Καλύτερος ρυθμό είχε το β” 45λεπτο
Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο ελεύθερα και επιθετικά, κυνηγώντας το γκολ στην επίθεση. Ο Παναιτωλικός είχε στο ενεργητικό του μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Γιάνεφ, με τον Γκίτκο να λέει «όχι» στον παίκτη της ομάδας του Αγρινίου, ενώ ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το γκολ με τον Γενγκά, με τον Τακίδη να διώχνει το σουτ του παίκτη των «ερυθρολεύκων».
Ο Ολυμπιακός έχασε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία με τον Κόλεφ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να μάχονται για το γκολ, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Αγγελάκη. Τελικά το γκολ δεν ήρθε, με τον Παναιτωλικό να παραμένει αήττητος εκτός έδρας (μία νίκη-τέσσερις ισοπαλίες), ενώ ο Ολυμπιακός παραχώρησε την τρίτη φετινή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό.
Το φιλμ του β” ημιχρόνου
57′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Γιάνεφ εκτέλεσε φάουλ, με τον Γκίτκο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή, αλλά και σωτήρια απόκρουση, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία και βγάζοντας τη μπάλα σε κόρνερ.
58′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Στογιάνοφ με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Γενγκά να φεύγει μόνος στην επίθεση, ο Κονγκολέζος μπήκε στην περιοχή και απέναντι από τον Τακίδη δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικό (απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του επιθετικού του Ολυμπιακού).
62′ σέντρα Κατσιαρού από τα αριστερά, ο Τακίδης μπλόκαρε τη μπάλα πάνω από το κεφάλι του Ογιαρμπίντε.
67′ διαγώνιο σουτ του Φαβάλι μπλόκαρε ο Γκίτκος.
82′ σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Στουρνάρας με ωραία πάσα βρήκε τον Κόλεφ μέσα στην περιοχή ξεμαρκάριστο, ο Βούλγαρος επιχείρησε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
1. Γκίτκος
72. Στουρνάρας
14. Κατσιαρός
4. Γόγολος
(6. Τσιάτσιος λ.τ. 75′)
19. Παλαιολόγος
34. Στογιάνοφ
8. Πινδώνης
77. Γενγκά
10. Ογιαρμπίντε
(17. Παππάς 85′)
20. Ανιέτε
(23. Μπολάτι 46′)
9. Κόλεφ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
23. Τακίδης
5. Κούσας
57. Ιωάννου
3. Γκόλιας
25. Αγκουάρο
32. Μπογκντάνοβιτς
19. Σφακιανάκης
14. Μύγας
(27. Μπακάκης 56′)
7. Καμαρά
(77. Κουτσοσπύρος 79′)
10. Φαβάλι
20. Γιάνεφ
(11. Πασάς 72′)
Σκόρερ: -
Κίτρινες: Γόγολος, Πινδώνης
Διαιτητής: Αγγελάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Περικλείδης, Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Πηγή: goalpost.gr
Πηγή: aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση