GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Το LIVE της αναμέτρησης Διαιτητής του αγώνα: Τεβεκέλης με βοηθούς Πατσιά και Τσάγγαρη όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας. 4ος διαιτη...



Το LIVE της αναμέτρησης
Διαιτητής του αγώνα: Τεβεκέλης με βοηθούς Πατσιά και Τσάγγαρη όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας.
4ος διαιτητής ο Σημαιάκης του συνδέσμου Χαλκιδικής.
Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Ιωαννίδης του συνδέσμου Σερρών.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γουμάγιας, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντεών, Πουλάκος, Περπερίδης, Στεριανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Αγκουάρο, Ιωάννου, Γκόλιας, Φαβάλι, Γιάνεφ, Μπογτάνοβιτς, Σφακιανάκης, Καμαρά, Κουτσοσπύρος.
Εναρξη της αναμέτρησης
Στο 11δευτερόλεπτο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αιφνιδιάσει με πλάγιο σουτ αμέσως μετά την σέντρα.
Στο 4′ μακρινό σουτ του Αγγέλοφ χωρίς τύχη
Στο 11′ μακρινό σουτ του Γιάνεφ δεν απείλησε
Αναγνωριστικό το πρώτο τέταρτο από τις δύο ομάδες με την Δοξα να έχει ενισχύσει την μεσοαμυντική της διάταξη.
Στο 13′ κίτρινη στον Περπερίδη γιατί προσπαθώντας να διεκδικήσει την μπάλα από τον τερματοφύλακα Τακίδη τον βρ’ήκε στο πρόσωπο τραυματίζοντας ευτυχώς πολύ ελαφρα τον άτυχο τερματοφύλακα.
Στο 16′ η πρώτη καλή ευκαιρία για την Δόξα, σέντρα από αριστερά του Πουλάκου στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Ιντζόγλου αργεί να σουτάρει και όταν το κάνει η μπάλα βγαίνει άουτ.
Μετά το 15′ η Δόξα έχει ένα πολύ καλό πεντάλεπτο με συνεχής επιθετικές προσπάθειες και πίεση στην εστία του Τακίδη απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που περιορίστηκε σε ρόλο αμυνόμενου παρά την προσπάθεια να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα.
Στο 23 κίτρινη στον Τακίδη για διαμαρτυρία
Στο 33′ κόρνερ του Σοϊλέδη και σύγχυση στην άμυνα του Παναιτωλικού. Η μπάλα βρίσκει πάνω στο σώμα του Ακουάρο και πριν γίνει κάποια περίπτωση αυτογκολ μπλοκάρει ο Τακίδης.
Στο 35΄ κίτρινη στον Μπογκντανοβιτς για διαμαρτυρία
Στο 37′ νεα ευκαιρία για την Δόξα, σέντρα από δεξιά του Καμινιώτη και ο Ιωάννου καταφέρνει να αλλιώσει την σέντρα πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Ταραλίδη που θα μπορούσε να σκοράρει.
Δύο λεπτά καθυστερήσεις
Πρώτη αντίδραση των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις μετά από πολύ ώρα με ένα μακρινό σουτ του Φαβάλι χωρίς επιτυχία.
Τέλος του πρώτου ημιχρόνου: Δόξα και Παναιτωλικός στο 0-0
Πηγή: sportdrama.gr
Πηγή: aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση