GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φούχτελ: Τη δουλειά που κάνουν 1.000 Γερμανοί την κάνουν 3.000 Έλληνες (VIDEO)

"Οι θυσίες είναι δυσβάσταχτες για μερίδα της ελληνικής κοινωνίας&quo...


"Οι θυσίες είναι δυσβάσταχτες για μερίδα της ελληνικής κοινωνίας" ανέφερε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ...ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "για τους ανέργους θα πρέπει να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες ωστόσο θα προκύψουν από τις απαραίτητες μεταρυθμίσεις". 
 
 

2 σχόλια

  1. Γραφούν παντού κείμενα είμαστε σε κατάσταση πολέμου; ΕΕΕΕ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ

    Μονο που εγώ που κάνω 90 μονάδες ινσουλίνη ΝovoMix*30 την ημέρα για να ζω ξέχωρα τα φάρμακα της καρδιάς γιατί έτσι το έφερε η πουτάνα η ζωή μου δεν την βρίσκω στο Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ,και πάει σιγά σιγά το πόδι μου στον καιάδα και με δυο επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς με αναπηρία 90% ΑΠΟ ΤΑ Κ.Ε.Π.Α και με ένσημα από τα 12 μου χρόνια και μετά επιχειρηματίας με έχετε γράψει στα αρχίδια σας είμαι και απλήρωτος από της 20-1-2012 ... είπατε τίποτα;

    αριθμός πρωτοκόλλου καταθέσεις δικαιολογητικών .302-2012-185.

    αριθμός αποφάσεις ΚΕΠΑ; μετά από εννεα μήνες 24-9-2012 .αρ. επιτροπής 0999/2012/4963.

    απόφαση ΟΑΕΕ στης 22-10-2012 αριθμός απόφασης 27/01538/2012.

    ακόμα Ούτε χρήματα , ούτε φάρμακα , ΤΙΠΟΤΑ και έχω τρία παιδιά το ένα παιδί ανήλικο στο λυκειο αριστούχο με βαθμούς περίπου 19.75 κάθε χρόνο (χωρίς ιδιαίτερα , κάτι επαίνους μου φέρνει ) αν αν κάτσω στο καροτσάκι με πέντε κιλά δυναμίτη και μπω στην περιφερεια ΚΡΗΤΗΣ η σε κανενός ΒΟΛΕΜΈΝΟΥ Βουλευτή σαν του Εμμανουήλ Κεφαλογιαννη, του Κεκερογλου του ΠΑΣΟΚΟΥ,του ΣΕΝΕΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ το γραφείο και κάνω ΜΠΑΜ ..

    ΤΙ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΛΈΤΕ ;; γιατί ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ,ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ Πεινασμένα θα κάνει η οικογένεια μου .. εγώ σας πλήρωνα τα πάντα ώστε να μην έχω ανάγκη τα χρήματα του Εσθονού φορολογούμενου, ΑΝ ΤΑ ΚΛΈΨΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΆΣΩ πριν κάνω το ΜΠΑΜ ..

    Το όνομα μου!!!Μπούντζουκας Τηλέμαχος το τηλέφωνο μου
    2810-371079...

    μην γράψετε κουφάλες παπαγαλάκια ότι δεν σας τα έχω στείλει ΕΕΕ. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΕΕ ... ΟΎΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΎΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΈΧΩ ΠΑΤΉΣΕΙ ΠΟΤΕΣ ΜΟΥ..να με ψάξετε ΚΑΛΑ ΚΑΛΆ ΜΑ ΚΑΛΑ, γιατί δεν θα σας ψάχνω εγώ πια άλλο βαρέθηκα..

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Τηλέμαχε, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε εδώ. Ίσως ένας γιατρός. Ή ο παπάς της ενορίας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση