GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής μήνυσαν τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο- Ζητούν 105.000 ευρώ ο καθένας!

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνιος Γρέγος(Α’Θεσσαλονίκης), Πολύβιος Ζησιμόπουλος ...


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνιος Γρέγος(Α’Θεσσαλονίκης), Πολύβιος Ζησιμόπουλος (Β’Θεσσαλονίκης) και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος (Σερρών), υπέβαλαν μήνυση  ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την επομένη ημέρα  αγωγή  στη γραμματεία του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κατά του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση", Σωτήρη Ζαριανόπουλου.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το κόμμα, ο κ. Ζαριανόπουλος "είχε εξαπολύσει οχετό ύβρεων κατά του Κινήματός μας, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής «καθάρματα που βρωμίζουν την χώρα»".
Διά της κατατεθείσης μήνυσης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αιτούνται τη δίωξη του μηνυόμενου για τα ποινικά αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης(άρθρα 361,361Α,362,363 του Ποινικού Κώδικα), της απειλής(333 ΠΚ) και της διατάραξης κοινής ειρήνης διά της διεγέρσεως των πολιτών σε βιαιοπραγίες και σε αμοιβαία διχόνοια (192ΠΚ).
Η ανακοίνωση συνεχίζει: "Διά της αγωγής οι ενάγοντες βουλευτές αιτούνται να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να καταβάλει το ποσόν των εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ στον κάθε ένα από αυτούς, ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που έχουν υποστεί εκ των παρανόμων πράξεών του. Δηλώνουν δε ότι οποιοδήποτε ποσό τους επιδικασθεί από το Δικαστήριο θα χρησιμοποιηθεί εξολοκλήρου για τις κοινωφελείς δράσεις της Χρυσής Αυγή.
Η εποχή της αριστερής ασυδοσίας, αλαζονείας και ατιμωρησίας έχει πλέον παρέλθει ανεπιστρεπτί: Στο εξής οιοσδήποτε υβρίζει, συκοφαντεί και απειλεί τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον των Ποινικής και Αστικής Δικαιοσύνης, σε κάθε  δε περίπτωση θα ασκούμε στο έπακρο τα νόμιμα δικαιώματά μας".

4 σχόλια

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ισχύει η φράση:
    "Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασα".
    Κλασσική περίπτωση διεθνιστή θολοκουλτουριάρη που και στην θέα και μόνο της ελληνικής σημαίας βγάζει σπυριά.
    Κλασσικότατη περίπτωση αριστερόστροφου φασιστοειδούς που σου επιτρέπει να έχεις άποψη μόνο αν συμφωνείς μαζί του.
    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα του κλ..... τα. αρχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση