GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εγώ μεγάλος εραστής; Πήγα με λιγότερες από 10 γυναίκες σε ολόκληρη τη ζωή μου"

Πενήντα χρόνια μετά τον...


Πενήντα χρόνια μετά τον...
«Λόρενς της Αραβίας», ο Ομάρ Σαρίφ δε διστάζει να καταρρίψει τον μύθο του μεγάλου εραστή. «Πήγα με λιγότερες από δέκα γυναίκες σε ολόκληρη τη ζωή μου», δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Στα 80 του δεν έχει αλλάξει πολύ. Τα αδρά χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι σήμα κατατεθέν. Τα μαλλιά του και το μουστάκι, όμως, άσπρα σαν βαμβάκι. «Εξακολουθώ ωστόσο να έχω απαλά χέρια», παρατηρεί και διηγείται την ιστορία για το μουστάκι του.
Έχει παίξει σε πάμπολλες ταινίες, για αρκετές από τις οποίες δεν επαίρεται που συμμετείχε. Δεχόταν όμως για να μπορεί να συντηρεί το πάθος του για το μπριτζ.
Έφτασε μάλιστα να είναι μεταξύ των 50 καλύτερων του κόσμου και το 1967 ίδρυσε τη λέσχη μπριτζ που έφερε το όνομά του, διοργάνωσε παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Η φήμη του ήταν τέτοια ώστε ένα βράδυ τού ζητήθηκε να παίξει μπριτζ με τον σάχη της Περσίας και τη γυναίκα του. Σταμάτησε πριν από έξι χρόνια «όταν έπαψα να είμαι πολύ καλός».
Δεν έκανε το ίδιο με το αλκοόλ. «Με τον Πίτερ Ο'Τουλ πεταγόμασταν στη Βηρυτό, στα διαλείμματα των γυρισμάτων, και για 48 ώρες πίναμε αδιάκοπα». Εξακολουθεί να απολαμβάνει τη συντροφιά ενός καλού ουίσκι. «Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι ευτυχισμένος», λέει υψώνοντας το ποτήρι.

Πληροφορίες: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση