GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Εξιχνιάσθηκαν 14 κλοπές καλωδίων του ΟΣΕ – Η ζημιά ήταν άνω των 100.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκαν στις 22-11-2012 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπής καλωδίω...


Εξιχνιάσθηκαν στις 22-11-2012 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπής καλωδίων τηλεδιοίκησης – σήμανσης από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε. στο Νομό Φθιώτιδας, τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Από τους αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου και ενός ακόμη συνεργού του, αγνώστων στοιχείων, με τις κατηγορίες της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και της διατάραξης της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.
Επιπλέον, ο 53χρονος κατηγορείται και για πλαστογραφία, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, εγκατέλειψε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 21-11-2012, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας εντόπισαν περιφερειακά της πόλης της Λαμίας, τους δράστες να καίνε καλώδια που είχαν αφαιρέσει από τον Ο.Σ.Ε. αξίας περίπου 3.000 ευρώ, οι οποίοι όμως στην θέα των αστυνομικών κατάφεραν να διαφύγουν εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής.
Στο σημείο οι δράστες εγκατέλειψαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ έφερε και μία οπίσθια πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας παρόλο που αυτό είχε ακινητοποιηθεί, με τις κρατικές του πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του να έχουν παραδοθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.
Οι δράστες από τις αρχές Αυγούστου 2012 έως σήμερα δραστηριοποιούνταν εξειδικευμένα, στην κλοπή χάλκινων καλωδίων τηλεδιοίκησης του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα ευθύνονται για 14 ανάλογες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς στα δίκτυα του Ο.Σ.Ε. η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ περίπου.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.Πηγή: skai.gr

1 σχόλιο

  1. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο οδηγεί σε πλήρη εκλογική- δημοσκοπική κατάρρευση τη Νέα Δημοκρατία και σε ολική εξαφάνιση το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, κάτω από το 3% ... Νέοι και συνδικαλιστές εγκαταλείπουν τα 3 αυτά κόμματα, μισθωτοί και συνταξιούχοι φεύγουν αγανακτισμένοι, καθώς είναι φανερό ότι το 85 έως 90% των Ελλήνων, το 2013, δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τους φόρους στα εισοδήματα και τα ακίνητα και τα τέλη και τα δάνειά τους ! Οι βουλευτές της ΝΔ αντιμετωπίζουν μια παγερή ατμόσφαιρα, όπου πηγαίνουν, και είναι τυχεροί αν δεν αποδοκιμάζονται. Εκεί που έπαιρναν χειροκροτήματα, τώρα παίρνουν ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ και ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ αποδοκομασίας και ύβρεις ( ως τώρα χαμηλόφωνες ).Όταν θα εφαρμοστούν τα μέτρα και έρθουν οι φορολογικές δηλώσεις, που θα κρυφτούν ; Σαμαράς, Αβραμόπουλος, όλη η ΝΔ, Βενιζέλος και όλο το ΠΑΣΟΚ, Κουβέλης και ΔΗΜΑΡ αντιμετωπίζουν το φάσμα της καταστροφής ! Σιγά σιγά θα αρχίσουν, δημογραφικά, να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο ο Σύριζα, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή, σε ποσοστά πρωτοφανή ! Η οργή του κόσμου δεν κρύβεται πλέον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση